Katarina Flatland:

Nå selger de drømmeleiligheten

- Det er vemodig, forteller programlederen.

PÅ BOLIGJAKT: Katarina Flatland og ektemannen Harald Meling Dobloug selger leiligheten sin. Nå er de på jakt etter noe nytt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ BOLIGJAKT: Katarina Flatland og ektemannen Harald Meling Dobloug selger leiligheten sin. Nå er de på jakt etter noe nytt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av april kom gladnyheten om at programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Meling Dobloug venter sitt første barn sammen. Det avslørte duoen i en episode av podkasten sin, «Åpen journal».

- Det er veldig koselig, og veldig deilig å endelig kunne si det. Jeg kjenner at jeg skjelver, for nå har vi holdt på denne hemmeligheten i over tre måneder, sa Flatland i podkasten.

På jakt etter noe nytt

Det kan se ut til at det er den kommende familieforøkelsen som er en av grunnene til at duoen nå er på jakt etter et nytt sted å bo.

Tirsdag deler nemlig programlederen på Instagram at parets leilighet er blitt lagt ut for salg.

«Etter 6 år selger vi vår kjære leilighet i Rosenborggata. Vi er muligens ikke helt objektive, men det er og blir verdens beste sted», er noe av det Flatland skriver.

Duoen har bodd i leiligheten på Majorstua i Oslo i en årrekke. Bygårdsleiligheten 100 kvadratmeter stor og er blant annet utstyrt med to soverom, to bad og balkong.

Boligen ligger ute til en prisantydning på 9 190 000 kroner, og har beliggenhet like ved Bogstadveien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer