Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

Nå selger de leiligheten

De nybakte foreldrene trenger større plass.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe selger leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for større plass. Foto: Nna Hansen / Dagbladet
FLYTTER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe selger leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for større plass. Foto: Nna Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og influenser Kristin Gjelsvik (33) har sammen med forloveden Dennis Poppe Thorsen (28) vært bosatt på Grünerløkka i Oslo i overkant av fire år, men nå har paret besluttet å selge.

Familien har i løpet av det siste året gått fra to til tre, da de i april ble foreldre for første gang til lille Falk (9 md.). Familiens nye tilskudd er delvis grunnen til at de nå velger å flytte på seg, men også jobbsituasjonen skal ha trigget ønsket.

- Vemodig

Til Dagbladet forteller Gjelsvik at det ikke bare er enkelt å selge leiligheten som de har rukket å bli så glade i.

33-åringen har stolt vist fram «kåken» flere ganger på sosiale medier.

- Det er jo veldig vemodig. Spesielt nå som leiligheten er ryddet og gjort klar til salg, og den aldri har sett finere ut, innrømmer Gjelsvik til Dagbladet.

Til tross for at paret har klart å skape seg et koselig hjem i Oslo, er det ikke all verdens plass til verken å utvide familien eller få personlig ro og fred. Hun erkjenner at de har merket at de trenger mer plass enn tidligere.

- Med tanke på at vi jobber hjemme, blir det mye å gå oppå hverandre. Vi er jo kollegaer og jobber sammen. Vi trenger å ha muligheten til å trekke oss tilbake, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer