Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

Nå selger de leiligheten

De nybakte foreldrene trenger større plass.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe selger leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for større plass. Foto: Nna Hansen / Dagbladet
FLYTTER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe selger leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for større plass. Foto: Nna Hansen / Dagbladet Vis mer

Blogger og influenser Kristin Gjelsvik (33) har sammen med forloveden Dennis Poppe Thorsen (28) vært bosatt på Grünerløkka i Oslo i overkant av fire år, men nå har paret besluttet å selge.

Familien har i løpet av det siste året gått fra to til tre, da de i april ble foreldre for første gang til lille Falk (9 md.). Familiens nye tilskudd er delvis grunnen til at de nå velger å flytte på seg, men også jobbsituasjonen skal ha trigget ønsket.

- Vemodig

Til Dagbladet forteller Gjelsvik at det ikke bare er enkelt å selge leiligheten som de har rukket å bli så glade i.

33-åringen har stolt vist fram «kåken» flere ganger på sosiale medier.

REAGERER: Dennis Poppe Thorsen går i tottene på samboeren Kristin Gjelsvik i «Kjendismødre». Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Det er jo veldig vemodig. Spesielt nå som leiligheten er ryddet og gjort klar til salg, og den aldri har sett finere ut, innrømmer Gjelsvik til Dagbladet.

SELGER: Paret selger leiligheten på Grünerløkka, til fordel for større plass. Foto: Steffen Rikenberg
SELGER: Paret selger leiligheten på Grünerløkka, til fordel for større plass. Foto: Steffen Rikenberg Vis mer

Til tross for at paret har klart å skape seg et koselig hjem i Oslo, er det ikke all verdens plass til verken å utvide familien eller få personlig ro og fred. Hun erkjenner at de har merket at de trenger mer plass enn tidligere.

- Med tanke på at vi jobber hjemme, blir det mye å gå oppå hverandre. Vi er jo kollegaer og jobber sammen. Vi trenger å ha muligheten til å trekke oss tilbake, sier hun.

Vil ha flere barn

Både Gjelsvik og Poppe er født og oppvokst på Vestlandet, og Poppe har flere ganger tidligere uttrykt at han ønsker å flytte tilbake til Stavanger. Selv er hun fra Bergen, men har vært bosatt i Oslo i en god del år.

UVENTET: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen får hakeslepp når de åpner et brev i den nye TV3-serien «Kjendismødre». Video: TV3 / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Gjelsvik er en tydelig stemme i det offentlige ordskiftet, og har ofte vært delaktig i debatter som har omhandlet vanskelige problemstillinger. Hun har blant annet gått hardt ut mot influensere som reklamerer for kosmetiske inngrep.

Bloggeren har også tidligere vært en forkjemper for kvinner som er frivillig barnløse. Gjelsvik var selv åpen i flere år om at hun var frivillig barnløs, fram til hun ble gravid i 2018.

33-åringen valgte da å beholde barnet, og Gjelsvik selv har vært ærlig på at tankesettet forandret seg totalt da hun fant ut at hun faktisk ventet barn.

View this post on Instagram

Mitt lille favorittmenneske 🧡

A post shared by Kristin Gjelsvik (@kristingjelsvik) on

Da Dagbladet besøkte den lille familien på tre hjemme på Grünerløkka i fjor, kunne de avsløre at de nå ser for seg å bli en stor familie - noe som står i rimelig stor kontrast til hvordan de så for seg selv som par tidligere.

- Tenk å gå fra å ikke ønske seg barn, til å ha lyst på et helt fotballag! Han er det fineste vi har og vi elsker han jo høyere enn himmelen. Så ja, nå har jeg lyst på fler, sa Gjelsvik lattermildt den gang.

Og, hvis paret ønsker seg et helt fotballag, er det ikke så rart at de nå trenger et større sted å bo.