AKTIV I TRUMPS KAMPANJE: Lara Trump (35) var aktiv under Trumps presidentkampanje i 2016, og forventes å få en mer sentral rolle i presidentens administrasjon i tiden fremover. Foto: NTB Scanpix.
AKTIV I TRUMPS KAMPANJE: Lara Trump (35) var aktiv under Trumps presidentkampanje i 2016, og forventes å få en mer sentral rolle i presidentens administrasjon i tiden fremover. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Nå sender presidenten svigerdatteren i nyhetskrigen. Dette er Lara Trump

President Donald Trump skal ha involvert svigerdatteren i for å bekjempe «fake news»-mediene.

(Dagbladet): Det er intet nytt at president Donald Trump (71) liker å ansette egen familie som sine nærmeste allierte i sin administrasjon.

Ansettelsen av svigersønnen Jared Kushner (36) som sin seniorrådgiver, og hans egen datter Ivanka Trump (35) som sin assistent, har gjort at flere har satt spørsmålstegn rundt nepotisme i Trump-administrasjonen.

Ifølge The Telegraph gjør Trump nå plass til enda et familiemedlem i sin stab, og denne gangen er det hans svigerdatter, Lara Trump (35), som forventes å få en sentral rolle i presidentens innerste sirkel.

Med sin bakgrunn som tv-vertinne og engasjement innen Trumps omfattende kamp mot det han mener er «fake news»-mediene, er Lara forventet å ha en sentral rolle i både den resterende presidentperioden og i Trumps neste presidentkampanje.

Saken fortsetter nedenfor.

INNLEMMES I ADMINISTRASJONEN: Donald Trumps svigerdatter, Lara (35), blir frontfigur presidentens kamp mot det han hevder er medier som produserer falske nyheter. Foto: NTB Scanpix.
INNLEMMES I ADMINISTRASJONEN: Donald Trumps svigerdatter, Lara (35), blir frontfigur presidentens kamp mot det han hevder er medier som produserer falske nyheter. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Men 35-åringen, som er gift med Eric Trump (33), er også kjent for sin interesse langt utenfor politikken. Hun er nemlig aktiv innen sport og brennende engasjert innen dyrs rettigheter.

Ifølge magasinet Cosmopolitan har paret adoptert to beagle-hunder fra en dyrevernsorganisasjon, og hun har også fortalt at hun har forsøkt å overtale både presidenten og visepresidenten til å gjøre det samme.

Drev eget konditori

Presidentens svigerdatter, som er født og oppvokst i North Carolina, har tilsynelatende også noen kvaliteter som ikke er mødre flest forunt.

Hun flyttet nemlig til New York for å studere til konditor ved «Det Franske kulinariske Institutt» i verdensmetropolen, og ifølge magasinet drev Lara et års tid et konditori ved navn Lara Lea Confections. Det var også her hun møtte Eric Trump.

Til StarNews har hun fortalt at de to møttes under helt vanlige omstendigheter, uten noen spesiell romantikk.

- Vi var tilfeldigvis ute på det samme stedet til samme tid, forklarte 35-åringen til nettstedet.

Paret giftet seg i 2014 på Donald Trumps landsted, Mar-a-Lago i Palm Beach, Florida, etter at de to hadde vært kjærester i ni år.

Today is a special day for more than one reason....Happy Anniversary @erictrump 💜

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump) on

Ble foreldre

Ekteparet ble foreldre for første gang i september til sønnen Eric Luke Trump, og de stolte foreldrene deler ofte bilder av sin lille sønn på Instagram.

👶🏼+🐶=💓

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump) on


Til tross for at de begge er nybakte foreldre for første gang og sannsynligvis er travelt opptatt med sin nye sønn, er Lara svært aktiv innen presidentens kampanje mot «fake news».

Lara har i flere år arbeidet som journalist, og var produsent for et nyhetsprogram kalt «Inside Edition» da Trump kunngjorde at han ville stille som presidentkandidat.

Kort tid etter sa hun opp jobben i programmet for å jobbe fulltid med svigerfarens presidentkampanje, og i dag er hun produsent og tv-vertinne for Trumps nettbaserte nyhetsprogram «Real News Update», populært kalt Trump-TV.

Hun er med andre ord en ihuga forsvarer av svigerfar Donald Trump.