Nå sender presidenten svigerdatteren i nyhetskrigen. Dette er Lara Trump

President Donald Trump skal ha involvert svigerdatteren i for å bekjempe «fake news»-mediene.

AKTIV I TRUMPS KAMPANJE: Lara Trump (35) var aktiv under Trumps presidentkampanje i 2016, og forventes å få en mer sentral rolle i presidentens administrasjon i tiden fremover. Foto: NTB Scanpix.
AKTIV I TRUMPS KAMPANJE: Lara Trump (35) var aktiv under Trumps presidentkampanje i 2016, og forventes å få en mer sentral rolle i presidentens administrasjon i tiden fremover. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er intet nytt at president Donald Trump (71) liker å ansette egen familie som sine nærmeste allierte i sin administrasjon.

Ansettelsen av svigersønnen Jared Kushner (36) som sin seniorrådgiver, og hans egen datter Ivanka Trump (35) som sin assistent, har gjort at flere har satt spørsmålstegn rundt nepotisme i Trump-administrasjonen.

Ifølge The Telegraph gjør Trump nå plass til enda et familiemedlem i sin stab, og denne gangen er det hans svigerdatter, Lara Trump (35), som forventes å få en sentral rolle i presidentens innerste sirkel.

Med sin bakgrunn som tv-vertinne og engasjement innen Trumps omfattende kamp mot det han mener er «fake news»-mediene, er Lara forventet å ha en sentral rolle i både den resterende presidentperioden og i Trumps neste presidentkampanje.

Saken fortsetter nedenfor.

Men 35-åringen, som er gift med Eric Trump (33), er også kjent for sin interesse langt utenfor politikken. Hun er nemlig aktiv innen sport og brennende engasjert innen dyrs rettigheter.

Ifølge magasinet Cosmopolitan har paret adoptert to beagle-hunder fra en dyrevernsorganisasjon, og hun har også fortalt at hun har forsøkt å overtale både presidenten og visepresidenten til å gjøre det samme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer