«Ullared» -profilen:

Nå ser han ikke slik ut lenger

- Jeg ønsker å vise fram min mannlighet, sier Ola-Conny Wallgren (53) fra «Ullared». 

NYTT UTSEENDE: Singel og klar for å date igjen, er Ola-Conny fra «Ullared» spent på hva damene synes om hans nye utseende. FOTO: Kanal 5
NYTT UTSEENDE: Singel og klar for å date igjen, er Ola-Conny fra «Ullared» spent på hva damene synes om hans nye utseende. FOTO: Kanal 5 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere blyge Ola-Conny Wallgren(53) har blitt en selvsikker og svært så populær mann blant damene, etter at suksesserien «Ullared» begynte å rulle på TV i 2009. Som singel mann er 53-åringen klar for å møte damer, og tester nå ut et nytt utseende, skriver Aftonbladet.

Kjører sin egen stil

Ola-Conny har vært singel i et drøyt år, etter bruddet med den 18 år yngre Carin. Før det var han gift i tyve år, og selv om damene står i kø for å date han, nyter han deler av singeltilværelsen.

– Nå som jeg er singel og ingen bestemmer over meg og maser om hvordan jeg skal se ut, kjører jeg min egen stil helt ut. Skjegget var litt møkkete i starten, men jeg har ordnet det til med en saks den siste tiden, sa han under vårlanseringen til den svenske kanalen 5, der den nye sesongen av «Ullared» har premiere den 31.januar.

Hatt skjegg før

Dette er derimot ikke den første gangen Wallgren anlegger skjegg.

- Da jeg var i tyveårene og jobbet som murer, hadde jeg skjegg i et par år. Problemet var alt det styret med skjegget. Det var så mye kaos, sier Ola-Conny, som likevel vet at dersom det dukker opp en dame i livet hans i nærmeste framtid, ryker skjegget rimelig fort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer