Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom forlovet:

Nå skal de gifte seg

Petter Pilgaard gikk ned på kne i Sør-Afrika - og fikk ja!

HURRA: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er forlovet. Begge er for tida i Sør-Afrika, i forbindelse med en tv-innspilling, og Pilgaard bestemte seg altså for å fri til sin kjære. Foto: Privat
HURRA: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er forlovet. Begge er for tida i Sør-Afrika, i forbindelse med en tv-innspilling, og Pilgaard bestemte seg altså for å fri til sin kjære. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok få som trodde at Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) skulle finne hverandre da begge ble sluppet løs på «Farmen kjendis»-gården i 2016.

Programmet ble vist vinteren 2017, og kort tid etter begynte romanseryktene å versere. Hadde de to, med 14 års aldersforskjell og vidt forskjellige livsløp, funnet hverandre?

Det tok en stund før de kommenterte ryktene, men med et rungende ja overfor Se og Hør kunne de bekrefte forholdet i mai samme år.

Etter «Farmen»-innspillingen fikk de sin egen serie på TV 2, og forholdet gikk sin naturlige gang derfra. Fortsatt møter de folk som ikke tror på kjærligheten deres, men i dag har samboerne, som flyttet sammen tidligere i år, bevist én gang for alle at det virkelig er de to.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

Forlovet

Petter Pilgaard har nemlig gått ned på kne, og fridd til sin kjære.

- Det var et helt magisk øyeblikk. Vi er så lykkelige begge to, sier Kirsebom til Dagbladet.

Paret er for tida i Sør-Afrika, der de bistår kameraten Jan Thomas i sin jakt etter kjæreste. Resultatet skal vises fram i TVNorge-produksjonen «Jan Thomas søker drømmeprinsen» - som skal vises på nyåret.

Sør-Afrika har visst romantiske effekter på flere enn bare kjendisstylisten og hans friere, siden det var nettopp her Pilgaard valgte å gå ned på kne.

Petter og Vendela

Petter Pilgaard: Født 20. februar 1980, og kommer fra Bærum.

* Norsk programleder og tidligere deltaker i «Paradise Hotel» i 2009, hvor han også vant.

* Har vært programleder for «Morgenshowet» på NRJ, i tillegg til å være programleder for «Big Brother». I 2010 og 2012 medvirket han også i dokudramaet «Petter elsker Mari» på TV 2 Bliss, sammen med ekskjæresten Mari Haugersveen.

* Forlovet, og har ingen barn.

Vendela Kirsebom: Født 12. januar 1967 i Stockholm.

* Tidligere supermodell og programleder på TV3.

* Ble oppdaget som 13-åring i Sverige, og ble senere en internasjonal supermodell. Hun fikk sitt endelige gjennombrudd i 1993, da hun var avbildet på forsiden av Sports Illustrated. Siden har hun hatt store kampanjer for en rekke internasjonale motehus.

* Var gift med den norske næringslivsgründeren Olaf Thommesen fra 1996 til 2007. Sammen har de to døtre. Nå forlovet med Pilgaard.

Uendelig oppstyr

Etter at forholdet mellom de to tv-profilene ble kjent, har de nærmest uten pause figurert i mediene. De har fortalt åpent om forholdet sitt i sin egen tv-serie, på røde løpere og rundt om ellers hvor de har reist, og i en periode kunne de så vidt gå i fred på gata.

Det er først den siste tida at støyen rundt dem har lagt seg. Det skyldes trolig at de to har mer enn nok å drive med om dagen.

Paret står midt i en storm av kjøp og salg av leiligheter, etter at de endelig bestemte seg for å flytte sammen. Kirsebom har holdt til på Frogner, mens Pilgaard har bodd like ved Bislett.

I april ble det kjent at de hadde kjøpt seg en 180 kvadratmeter stor leilighet til 17 millioner kroner på Vinderen i Oslo. Kort tid etter ble det derimot kjent at de angret seg, og boligdrømmen falt i grus.

Det er ikke kjent om de har kjøpt noe nytt ennå, men begge tjente nylig store summer på salg av sine respektive leiligheter - et overskudd som muligens går mot den nye boligdrømmen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer