Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom forlovet:

Nå skal de gifte seg

Petter Pilgaard gikk ned på kne i Sør-Afrika - og fikk ja!

HURRA: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er forlovet. Begge er for tida i Sør-Afrika, i forbindelse med en tv-innspilling, og Pilgaard bestemte seg altså for å fri til sin kjære. Foto: Privat
HURRA: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er forlovet. Begge er for tida i Sør-Afrika, i forbindelse med en tv-innspilling, og Pilgaard bestemte seg altså for å fri til sin kjære. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok få som trodde at Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) skulle finne hverandre da begge ble sluppet løs på «Farmen kjendis»-gården i 2016.

Programmet ble vist vinteren 2017, og kort tid etter begynte romanseryktene å versere. Hadde de to, med 14 års aldersforskjell og vidt forskjellige livsløp, funnet hverandre?

Det tok en stund før de kommenterte ryktene, men med et rungende ja overfor Se og Hør kunne de bekrefte forholdet i mai samme år.

Etter «Farmen»-innspillingen fikk de sin egen serie på TV 2, og forholdet gikk sin naturlige gang derfra. Fortsatt møter de folk som ikke tror på kjærligheten deres, men i dag har samboerne, som flyttet sammen tidligere i år, bevist én gang for alle at det virkelig er de to.

Forlovet

Petter Pilgaard har nemlig gått ned på kne, og fridd til sin kjære.

- Det var et helt magisk øyeblikk. Vi er så lykkelige begge to, sier Kirsebom til Dagbladet.

Paret er for tida i Sør-Afrika, der de bistår kameraten Jan Thomas i sin jakt etter kjæreste. Resultatet skal vises fram i TVNorge-produksjonen «Jan Thomas søker drømmeprinsen» - som skal vises på nyåret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer