Nå skal de på møte hos Sp-lederen

«Farmen»-deltakerne er invitert på kaffekopp hos Trygve Slagsvold Vedum.

POLITIKER-TRIO: Finn Olav Odde og Magnhild Vik er begge både lokalpolitikere for Senterpartiet og «Farmen»-deltakere. Nå skal de møte Senterparti-lederen Trygve Slagsvold Vedum. Foto: TV 2/Dagbladet
POLITIKER-TRIO: Finn Olav Odde og Magnhild Vik er begge både lokalpolitikere for Senterpartiet og «Farmen»-deltakere. Nå skal de møte Senterparti-lederen Trygve Slagsvold Vedum. Foto: TV 2/DagbladetVis mer

(Dagbladet): I onsdagens utgave av Dagbladet gikk «Farmen»-deltakeren og Sp-lokalpolitikeren Magnhild Vik (42) ut mot «Farmen»-deltakeren og Sp-lokalpolitikeren Finn Olav Odde (56).

Vik reagerte på måten Odde hadde framstilt både seg selv og årets «Farmen»-opphold i etterkant av innspillingen. Odde på sin side beklaget deretter både til Vik og til med-deltaker Olav Harald Ulstein, som forøvrig er varaordfører for Frp i Sykkylven kommune.

Nå har Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum invitert de to Sp-lokalpolitikerne på en kaffekopp.

- To viktige folk - Det er to viktige folk for oss lokalt, som har blitt veldig kjent. Han kunne tenke seg å hilse på dem, og møte dem i tråd med «kaffekoppstrategien» som han har lansert tidligere, sier pressekontakt i Sp, Lars Vangen, til Dagbladet.

Da Slagsvold Vedum tok over som partileder lanserte han en «kaffekoppstrategi», som skulle hjelpe til å samle partiet.

- Hva vil Slagsvold Vedum snakke med dem om?

- Han kunne tenke seg å hilse på dem og bli kjent med dem, og høre litt om hvem de er og hva de holder på med. Jeg vet ikke hvor mye partilederen har sett på «Farmen», men de har sikkert også noe spennende å fortelle om opplevelsen. Han syns de virker som interessante folk, sier han.

- Dette er ikke Senterpartiets forsøk på å ta del i den populariteten «Farmen» har?

- Nei, på ingen måte. Dette er to lokale tillits- og folkevalgte som representerer oss, og som har blitt svært kjente, og da er det naturlig at partilederen har lyst å møte dem, sier han.

- Det blir hyggelig Magnhild Vik ser fram til å møte både partilederen og med-deltakeren.

- Det er Trygve som inviterer oss, han har en strategi der han sier at folk kan snakkes over en kopp kaffe. Det er en veldig god måte å løse konflikter på, for da kan man senke skuldrene og slappe av i en setting som ikke er så formell. Alle konflikter blir kanskje ikke løst, men de blir i alle fall mer opplyst, sier hun.

Hun tror at de tre politikerne har mye å snakke om.

- Det var aldri noen konflikt mellom Finn Olav og meg på «Farmen», hele grunnen til at det har vært konflikt mellom oss er hans oppførsel i etterkant. Det er litt medieskapt, dette, så jeg tror vi kan ha en hyggelig passiar. I alle fall hvis det er opp til meg, sier hun.

Finn Olav Odde ser også fram til møtet med de to partikollegaene.

- Det blir mest snakk om politikk, så det blir veldig hyggelig. Vi skal snakke om løst og fast, vi er jo Senterpartiet-folk, sier han.