Trond Giske og Haddy Njie:

Nå skal de snakke ut på TV

- Det er på tide at denne siden av historien også blir fortalt.

SNAKKER UT: Førstkommende torsdag skal Haddy Njie og Trond Giske fortelle sin side av varslene som kom mot sistnevnte. Foto: TV 2
SNAKKER UT: Førstkommende torsdag skal Haddy Njie og Trond Giske fortelle sin side av varslene som kom mot sistnevnte. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har vært tøft for Ap-politiker Trond Giske (52) og hans forlovede, multikunstner Haddy Njie (39). Ved jule- og nyttårstider i 2017 raste mediestormen rundt Giske, etter at det begynte å strømme inn varsler til partiledelsen om upassende oppførsel fra Giskes side.

I februar i år sto paret nok en gang midt i stormen, etter VGs omstridte oppslag om at partisekretær Kjersti Stenseng hadde mottatt en bekymringsmelding om Trond Giskes oppførsel overfor Sofie (27) på et utested i Oslo.

De siste månedene har saken blitt blåst opp i samtlige norske medier, og i ettertid har den unge kvinnen gått hardt ut mot avisen for å ha blitt feilsitert i saken.

Førstkommende torsdag forteller Trond Giske og Haddy Njie sin historie i en spesialepisode av «Vårt lille land» på TV 2.

Må diskutere

- Det er på tide at denne siden av historien også blir fortalt. Trond Giske og Haddy Njie har inntil nå valgt ikke å snakke om hvordan de opplevde prosessen. Det gjør de nå, og jeg mener det er viktig at det kommer frem, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2 til nettstedet, blant annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer