Hertuginne Meghan:

Nå skal de snakke ut

- Winfrey vil snakke med Meghan, hertuginnen av Sussex, i et omfattende intervju.

NYTT INTERVJU: Prins Harry og hertuginne Meghan har skapt en rekke overskrifter siden de giftet seg i 2018. Nå stiller de til sitt første intervju etter fjorårets nyhet. Foto: Gareth Fuller / POOL / AFP / NTB
NYTT INTERVJU: Prins Harry og hertuginne Meghan har skapt en rekke overskrifter siden de giftet seg i 2018. Nå stiller de til sitt første intervju etter fjorårets nyhet. Foto: Gareth Fuller / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld kunne prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) dele den gledelige nyheten om at de venter sitt andre barn sammen, og at snart to år gamle Archie skal bli storebror.

Babynyheten kommer bare få måneder etter at Meghan åpenhjertig fortalte i november at hun i fjor sommer gjennomgikk en spontanabort.

Det er heller ingen hemmelighet at det siste året, helt siden hertugparet av Sussex valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter, tilsynelatende har vært utfordrende.

Mange har ment mye, men både Meghan og Harry har derimot vært tause om hvorfor den overraskende avgjørelsen ble tatt. Nå skal vi imidlertid få noen svar, ifølge Sky News.

Snakker om «alt»

Mandag kveld begynte ryktene om at hertugparet skal snakke ut i et intervju med selveste Oprah Winfrey å florere, og kort tid seinere har CBS nå bekreftet overfor Sky News at intervjuet skal sendes allerede 7. mars.

«Winfrey vil snakke med Meghan, hertuginnen av Sussex, i et omfattende intervju om alt fra å bli kongelig, ekteskap, morskap, filantropisk arbeid til hvordan hun håndterer livet under intenst offentlig press», heter det i en uttalelse fra tv-nettverket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer