Gaute Grøtta Grav:

Nå snakker han om kjæresten

Gaute Grøtta Grav og hans nye kjæreste stiller opp i sitt første intervju sammen.

SNAKKER UT: For et halvt år siden bekreftet Gaute Grøtta Grav (40) forholdet til 29 år gamle Cathrine Montero Moen (29). Nå åpner paret seg om forholdet for første gang. Her er Grøtta Grav avbildet i kjent stil, ved en «Farmen»-gård. Foto: Espen Solli / TV 2
SNAKKER UT: For et halvt år siden bekreftet Gaute Grøtta Grav (40) forholdet til 29 år gamle Cathrine Montero Moen (29). Nå åpner paret seg om forholdet for første gang. Her er Grøtta Grav avbildet i kjent stil, ved en «Farmen»-gård. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I vår kom bekreftelsen på det flere medier hadde omtalt i lengre tid, nemlig at «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (40) hadde funnet lykken med den tidligere «Robinson»-deltakeren Cathrine Montero Moen (29).

Til tross for at ryktene altså hadde versert i lang tid, har ikke paret ønsket å uttale seg om kjærligheten offentlig.

ÅPNER OPP: Det er i denne ukes Se og Hør, at paret for første gang åpner opp om forholdet. Faksimile: Se og Hør
ÅPNER OPP: Det er i denne ukes Se og Hør, at paret for første gang åpner opp om forholdet. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Nå åpner Grøtta Grav og kjæresten for første gang opp om forholdet. Det gjør de i denne ukas Se og Hør, hvor de to også forteller at de mange medieoppslagene omkring forholdet deres har vært en stor belastning.

Kjærester siden 2017

Grøtta Grav og halvt chilenske Montero Moen møttes under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016, der sistnevnte jobbet som koordinator.

På dette tidspunktet sto «Farmen»-programlederen midt i et samlivsbrudd med sin ekskone, Silje Hvarnes (39), og til bladet forteller han at det derfor tok til før vennskapet utviklet seg til noe mer.

Den påfølgende høsten la Moen ut et romantisk bilde på Instagram av de to, fra hans hjemsted i Møre og Romsdal.

UTFORDRENDE: Flere medier omtalte forholdet mellom Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen. Det var likevel først i vår at de to bekreftet at de var et par. Foto: Espen Solli, TV 2/Sølve Hindhamar
UTFORDRENDE: Flere medier omtalte forholdet mellom Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen. Det var likevel først i vår at de to bekreftet at de var et par. Foto: Espen Solli, TV 2/Sølve Hindhamar Vis mer

«Isfjorden leverer på alle måter», skrev hun på Instagram, der hun publiserte et bilde av at de to kysset.

I fjor høst bekreftet også den mangeårige «Farmen»- programlederen at han hadde en kjæreste, under radioprogrammet «Lørdagsrådet», uten å bekrefte hvem hans utkårede var.

- Jeg har jo kjæreste. Jeg er veldig glad for det, sa han den gang.

- Utfordrende

Først for et halvt år siden bekreftet de to offisielt forholdet. Det gjorde de på Facebook.

Til ukebladet forteller paret at omtalen av forholdet deres, både i Se og Hør og i andre medier, har vært belastende.

MYE OPPMERKSOMHET: Når «Farmen»-Ingebjørg ankommer «Torpet», blir «Farmen»-veteranen Frank svært opphengt i brystene hennes. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Den voldsomme oppmerksomheten var utfordrende, i en fase av livet der vi alle trengte ro til å finne ut av en ny hverdag, innrømmer Grøtta Grav overfor Se og Hør.

Bladets mange forsideoppslag midt i en sårbar periode, la ekstra press på det ferske forholdet. Likevel mener han at de i dag er sterkere som par, som følge av den tøffe starten og all oppmerksomheten fra mediene.

Selv har TV 2-programlederen bare lovord å si om kjæresten:

- Cathrine er inkluderende, varm og morsom, og vi utfyller hverandre godt. Hun er sprudlende, vakker og veldig glad i døtrene mine. Jeg er så glad for at jeg får oppleve den kjærligheten, og føler meg veldig heldig som har henne i livet mitt, sier han til Se og Hør.

TV-profil

Cathrine Montero Moen var, som nevnt, blant deltakerne i «Robinsonekspedisjonen» i 2011. Mange fikk øynene opp for henne den gang - blant dem Side 2s lesere, som kåret henne til «Norges mest sexy reality-babe».

Åra etter har hun imidlertid oppholdt seg bak tv-kameraene, med produksjoner som «Farmen» og internettserien «Skattejakten Live», sammen med profiler som den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren og bloggeren Kristin Gjelsvik (29).

29-åringen driver også podkasten «Bjuda På».

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer