Nå snakker hun ut om bruddet

Khloé Kardashian gjør alt i sin makt for å gjøre samlivsbruddet så sømløst som mulig for datteren.

SLUTT: Khloé Kardashian har bekreftet bruddet med Tristan Thompson, og forteller nå om den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Khloé Kardashian har bekreftet bruddet med Tristan Thompson, og forteller nå om den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tre måneder er gått siden realitystjerna Khloé Kardashians (34) liv ble snudd på hodet. I midten av februar ble hennes daværende kjæreste, Tristan Thompson (28), observert i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

I mars fortalte Jordyn sin side av historien, da hun ble invitert til «Red Table Talk» med Jada Pinkett Smith (47). Der hevdet 21-åringen blant annet at det ikke hadde skjedd noe annet enn et uskyldig avskjedskyss mellom henne og Thompson, men skandalen var likevel et faktum.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Snakker ut om bruddet

Khloé Kardashian har på sin side kommet med små stikk til Thompson via sosiale medier etter at utroskapsskandalen ble kjent, men først nå letter hun på sløret om hvordan hun har det - og hvordan hun og ekskjæresten oppdrar dattera True (1) sammen.

Det gjør hun i podkasten «Divorce Sucks With Laura Wasser».

- Bruddet vårt suger. Det gjør det, forteller Kardashian åpenhjertig.

- Tristan og jeg gjorde det slutt for ikke så lenge siden, så det er fremdeles veldig ferskt. Følelsene blir forsterket noen ganger, men jeg gjør alt i min makt, deler hun, og sikter sannsynligvis til at hun prøver å holde følelsene under kontroll.

- Ingen negativ energi

Videre påpeker realitystjernen at i og med at datteren er såpass liten, så vet hun ikke at foreldrene hennes ikke er sammen lenger.

Likevel føler Khloé at den lille jenta kan kjenne energien mellom dem - og derfor jobber de hardt med nettopp det.

- Jeg gjør alt i min makt for å ikke legge noen negativ energi rundt henne, selv om det kanskje høres litt rart ut for noen, forteller hun.

View this post on Instagram

It’s Mothers Day!!! Happy Mother’s Day 💕💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Samtidig forteller Kardashian at hun personlig bare har hatt positive opplevelser når det kommer til å vokse opp i et hjem der foreldrene ikke er sammen lenger.

Blant annet merket hun aldri noen dårlig stemning mellom sine biologiske foreldre, Kris Jenner (63) og den nå avdøde Robert Kardashian, etter at de gikk hver til sitt. Hun satte også pris på at stefaren, Bruce Jenner - nå Caitlyn Jenner (69) - og hennes biologiske far kom såpass godt overens. Nettopp dette er noe hun selv streber etter om dagen.

- Jeg hørte aldri dem være respektløse mot hverandre. Alt var så sømløst, selv om det kanskje var vanskelig for dem, sier hun.

FØR DRAMAET: Før Jordyn Woods var utro med Khloe Kardashians kjæreste, ble hun hyllet av sistnevnte. Vis mer

Oppdrar dattera sammen

Det er også nettopp dette som er noe av årsaken til at Kardashian arrangerte en stor fest for å feire datteras ettårsdag i april - og inkluderte barnefaren Tristan.

- Jeg vet at faren hennes er en bra mann, jeg vet hvor høyt han elsker henne, og derfor ville jeg at han skulle være der, sier hun om feiringen.

Videre legger hun til at Thompson fremdeles bor i Ohio, der han spiller basketball, mens hun og True for det meste bor i California, der også resten av Kardashian-klanen bor.

Eksparet skal, ifølge flere nettsteder, etter beste evne forsøke å oppdra dattera sammen.

Ingen nye menn i sikte

I podkasten får Khloé Kardashian også spørsmål om hun har en ny mann i livet sitt, noe hun er raskt ute med å avkrefte.

- Jeg tenker ikke engang på det. Jeg er så forelsket i True, og vil bare være med henne hvert minutt. Jeg jobber mye, og jeg jobber med meg selv. Fokuset mitt er True, og jeg kjenner ingen trang til å finne noen eller til å gå på date igjen, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer