Nå snakker hun ut om bruddet

Khloé Kardashian gjør alt i sin makt for å gjøre samlivsbruddet så sømløst som mulig for datteren.

SLUTT: Khloé Kardashian har bekreftet bruddet med Tristan Thompson, og forteller nå om den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Khloé Kardashian har bekreftet bruddet med Tristan Thompson, og forteller nå om den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tre måneder er gått siden realitystjerna Khloé Kardashians (34) liv ble snudd på hodet. I midten av februar ble hennes daværende kjæreste, Tristan Thompson (28), observert i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

I mars fortalte Jordyn sin side av historien, da hun ble invitert til «Red Table Talk» med Jada Pinkett Smith (47). Der hevdet 21-åringen blant annet at det ikke hadde skjedd noe annet enn et uskyldig avskjedskyss mellom henne og Thompson, men skandalen var likevel et faktum.

Snakker ut om bruddet

Khloé Kardashian har på sin side kommet med små stikk til Thompson via sosiale medier etter at utroskapsskandalen ble kjent, men først nå letter hun på sløret om hvordan hun har det - og hvordan hun og ekskjæresten oppdrar dattera True (1) sammen.

Det gjør hun i podkasten «Divorce Sucks With Laura Wasser».

- Bruddet vårt suger. Det gjør det, forteller Kardashian åpenhjertig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer