Justin Bieber:

Nå står Bieber på scenen

«Baby»-sangeren står på scena i Trondheim.

På SCENEN: Her står Bieber på scena i Trondheim. Foto: Ronny Teigås
På SCENEN: Her står Bieber på scena i Trondheim. Foto: Ronny Teigås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld opptrer Justin Bieber (28) på Leangen Travbane i Trondheim for hylende fans. Konserten er en av bare fire konserter 28-åringen holder i Europa i år. Arrangøren All Things Live Norge beskriver showet som den største i byen noensinne.

«Sorry»-sangeren ønsker ikke at noen tar bilder på konserten. Det bekreftet arrangøren overfor Nidaros denne uka.

- Det stemmer at den foreløpige beskjeden er at det er fotoforbud på Bieber-konserten. Mange av de store konsertene kommer ofte med fotokontrakt, men når det gjelder Bieber, har vi fått beskjed om at det er et fotoforbud, sa markedssjef Pia Leinslie til avisa.

Bieber ønsker heller ikke pressedekning under konserten.

Det mener den lokale arrangøren, Livesentralen, er synd.

TRONDHEIM: Justin Bieber og kona Hailey viste seg nok en gang, denne gangen utenfor Byscenen i sentrum. Video: Johannes Fjeld/Dagbladet Vis mer

- Dette er jo en kjempestor begivenhet og tidenes største konsert i Trondheim. Vi vil at det skal få bredes mulig dekning og ønsker at flest mulig skal kunne ta del i en slik happening, også de som ikke har mulighet til å dra på konserten, fortalte Livesentralen-leder Kristian Digre til Nidaros.

Dagbladet er prinsipielt imot fotoforbud på offentlige arrangementer, og mener det innskrenker pressens mulighet til å arbeide.

ETTERLENGTET: Biebers retur til Norge har vært etterlengtet av artistens mange norske fans. Foto: Dagbladet
ETTERLENGTET: Biebers retur til Norge har vært etterlengtet av artistens mange norske fans. Foto: Dagbladet Vis mer

Cafébesøk

Artisten har rukket å feriere i bartebyen. Lørdag tok Bieber og kona Hailey Bieber (25) turen til «Godt Brød» for en kaffe.

Søndag formiddag la Bieber ut en snutt på Instagram, hvor man kan se ham i sving med shuffleboard på rockebaren Boxer ved Byscenen i Trondheim. Det var Nidaros som først omtalte postingen.

KAFFE: Justin Bieber holder konsert i Trondheim 7. august, her går han ut fra Godt Brød. Vis mer

Konsertarrangør Peer Osmundsvaag i All Things Live bekrefter overfor VG at det var på Boxer Bieber og følget hans tilbragte lørdagskvelden.

Hygget seg i norsk natur

Det ble også en båttur på stjerneparet og deres hund, Oscar. Søndag la artisten ut to bildekaruseller på Instagram, der paret tilsynelatende koste seg i norsk natur, både i vann og på land.

Båtturen gikk blant annet innom Lofjorden i Åsen. Dette ble først omtalt av Innherred.

Der hilste stjerneparet på geiter, og fru Bieber tok seg en dukkert.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer