«Farmen» 2017:

Nå svarer «Farmen»-duoen på romanseryktene

- Bildene er heftig klippet.

NYTT «FARMEN»-PAR?: Mats Beylegaard Brennemo (28) og Amalie Snøløs (21), begge fra årets «Farmen», har delt flere «romantiske» tv-stunder sammen de siste ukene. Foto: Alex Iversen / TV 2
NYTT «FARMEN»-PAR?: Mats Beylegaard Brennemo (28) og Amalie Snøløs (21), begge fra årets «Farmen», har delt flere «romantiske» tv-stunder sammen de siste ukene. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Spekulasjonene om en mulig romanse mellom «Farmen»-deltakerne Amalie Snøløs (21) og Mats Beylegaard Brennemo (28) har fått god plass i både denne og forrige ukes tv-episoder.

Ved flere anledninger har kameralinsene fanget opp øyeblikk som antyder at Snøløs og Brennemo har et godt øye for hverandre, ofte akkompagnert av meddeltaker Eunike Hoksrød (39) på sidelinja - som er sikker på at de to er mer enn bare venner.

Overfor Dagbladet avkrefter imidlertid Amalie Snøløs at hun har funnet kjærligheten på «Farmen»-gården.

- Var egentlig et trekløver

- Nei, det har jeg ikke. Jeg har fått en del spørsmål om meg og Mats, men der er det ikke noe mer enn vennskap, forteller sørlandsjenta.

21-åringen forklarer at enkelte innslag på tv ikke stemmer helt overens med virkeligheten.

- Bildene er heftig klippet. I mange setninger nevner jeg for eksempel både Mats og Trym (Trym Nygaard Løken), men så er delen med Trym klippet bort. Vi var jo egentlig et trekløver der inne, sier Snøløs.

«Farmen»-deltakeren tenker ikke spesielt mye over hvordan ting framstår på tv, annet enn at det av og til kan være litt slitsomt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer