Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen» 2017:

Nå svarer «Farmen»-duoen på romanseryktene

- Bildene er heftig klippet.

NYTT «FARMEN»-PAR?: Mats Beylegaard Brennemo (28) og Amalie Snøløs (21), begge fra årets «Farmen», har delt flere «romantiske» tv-stunder sammen de siste ukene. Foto: Alex Iversen / TV 2
NYTT «FARMEN»-PAR?: Mats Beylegaard Brennemo (28) og Amalie Snøløs (21), begge fra årets «Farmen», har delt flere «romantiske» tv-stunder sammen de siste ukene. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Spekulasjonene om en mulig romanse mellom «Farmen»-deltakerne Amalie Snøløs (21) og Mats Beylegaard Brennemo (28) har fått god plass i både denne og forrige ukes tv-episoder.

Ved flere anledninger har kameralinsene fanget opp øyeblikk som antyder at Snøløs og Brennemo har et godt øye for hverandre, ofte akkompagnert av meddeltaker Eunike Hoksrød (39) på sidelinja - som er sikker på at de to er mer enn bare venner.

Overfor Dagbladet avkrefter imidlertid Amalie Snøløs at hun har funnet kjærligheten på «Farmen»-gården.

- Var egentlig et trekløver

- Nei, det har jeg ikke. Jeg har fått en del spørsmål om meg og Mats, men der er det ikke noe mer enn vennskap, forteller sørlandsjenta.

FNISETE POTETSKRELLING: Mats Beylegaard Brennemo (28) og Amalie Snøløs (21) under en idyllisk potetskrelling-seanse i mandagens episode. Foto: TV 2
FNISETE POTETSKRELLING: Mats Beylegaard Brennemo (28) og Amalie Snøløs (21) under en idyllisk potetskrelling-seanse i mandagens episode. Foto: TV 2 Vis mer

21-åringen forklarer at enkelte innslag på tv ikke stemmer helt overens med virkeligheten.

- Bildene er heftig klippet. I mange setninger nevner jeg for eksempel både Mats og Trym (Trym Nygaard Løken), men så er delen med Trym klippet bort. Vi var jo egentlig et trekløver der inne, sier Snøløs.

«Farmen»-deltakeren tenker ikke spesielt mye over hvordan ting framstår på tv, annet enn at det av og til kan være litt slitsomt.

I en boble

- Jeg tror folk skjønner at det ikke stemmer, men jeg har fått enkelte tilbakemeldinger. Det er jo dumt hvis folk tror at vi har en greie, når vi ikke har det, men folk får tro hva de vil, sier hun.

Mats Beylegaard Brennemo forteller til Dagbladet at han rakk å knytte sterke bånd til Snøløs inne på tv-gården. Men - som hans kvinnelige meddeltaker påpeker - bare på et vennskapelig nivå.

- Man er i en boble der inne, og Amalie er ei flott jente. Vi var gode støttespillere for hverandre, og kommer til å holde kontakten, sier Brennemo.

- Er det mange som tror det er noe mellom deg og Amalie?

- Det er mange som spør og graver, ja. Deriblant mamma og søsknene mine, humrer han.

- Bare kropp

For Snøløs sitt vedkommende er det ikke bare i romantiske settinger at 21-åringen har skapt skriverier for hvordan hun er framstilt på tv.

Overfor Dagbladet tirsdag pekte deltakeren Vidar Helseth (38) på hvordan Snøløs mistenkelig ofte blir filmet i bikinitopp, blant annet i et innslag fra forrige ukes episode, der 21-åringen og nettopp Mats Beylegaard Brennemo setter opp et gjerde sammen.

- Det er bare kropp og ikke noe annet. Jeg forstår hvorfor de tenker sånn, at vi alle er en del av et realityprogram og må forvente å havne i en rolle. Likevel finner jeg det ordentlig frustrerende, for det gjenspeiler ikke virkeligheten, meddelte Helseth, som måtte forlate «Farmen»-gården søndag kveld.

Selv hadde Snøløs delte meninger om TV 2s klippejobb.

- Jeg synes det er litt trist at de velger å fronte kroppen min, når jeg selv vet at jeg har mer å by på. Men greit, de lager tv - og gir kanskje folket det de vil ha? Det må jo være en grunn til at de har tatt med de få sekundene av meg i bikini, sa hun.

- Viser fram mange sider underveis

Pressekontakt for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, hadde følgende kommentar til saken:

- Det å være avkledd på kroppen er en naturlig konsekvens av at solen skinner, som Amalie sier. «Farmen» går over 33 program, og vi viser fram mange sider av deltakerne underveis.

Etter at både Vidar Helseth og Line Suomalainen (55), som røyk ut av «Farmen» første uka, har måttet takke for seg - står elleve deltakere igjen i kampen om hytte og bil.

Den siste av de fjorten opprinnelige deltakerne, oslojenta Thale Myhre (24), valgte å trekke seg brått fra programmet grunnet sykdom forrige mandag.

FARMEN 2017: Programleder Gaute Grøtta Grav viser Dagbladet rundt på årets «Farmen»-gård. Video: Miriam Bakkejord / Dagbladet Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!