Sophie Elise Isachsen og Mathias:

Nå svarer Sophie Elise på kjæreste-ryktene

- Jeg vet at mange av dere har blitt nysgjerrige.

ÅPENHJERTIG: Sophie Elise Isachsen skriver på bloggen om forholdet til ekskjæresten sin. Selv forklarer bloggeren at hun ønsker å være ærlig mot leserne sine. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
ÅPENHJERTIG: Sophie Elise Isachsen skriver på bloggen om forholdet til ekskjæresten sin. Selv forklarer bloggeren at hun ønsker å være ærlig mot leserne sine. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 2014 ble det kjent at bloggeren og realitystjerna Sophie Elise Isachsen og daværende kjæreste Mathias hadde gått hver til sitt.

Siden har 22-åringen skapt en rekke overskrifter, åpnet seg om at hun ønsket å endre fokus på bloggen, vunnet «Årets blogger»-prisen for andre år på rad, blitt kåret til den mektigste kvinnen i Medie-Norge av Medier24, og gitt ut selvbiografi - blant annet.

At bloggeren har mange tilhengere som følger hennes oppdateringer i sosiale medier, er ingen hemmelighet.

- Overdriver ikke

Mange har dermed bitt seg merke i at Isachsen i løpet av julen har lagt ut en rekke bilder og videoer hvor hun tilbringer tid sammen med ekskjæresten Mathias.

På bloggen åpner 22-åringen seg om sin første forelskelse, og vennskapet dem imellom.

- Jeg vet at mange av dere har blitt nysgjerrige når dere har sett instagrammen min og snapchattene mine. Så jaaaa.. Meg og Mathias, skriver Isachsen innledende i blogginnlegget tittulert «En historie om kjærlighet».

Isachsen og ekskjæresten flyttet sammen til Oslo våren 2014. Etter noen måneder som samboere, flyttet imidlertid Mathias ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer