Tone Damli:

Nå svarer Tone på alkoholkritikken

- Kommer til å dele flere ølbilder.

REAGERER: Tone Damli tar til motmæle etter Dagbladet-artikkelen som omhandlet hennes poseringer med øl på Instagram. Hun mener artikkelen «er tynn» og at folk mener det er «en tullesak». Les saken her: https://www.dagbladet.no/kjendis/skremt-av-ny-trend---tone-damli-en-av-verstingene/71039249 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag publiserte Dagbladet en større artikkel som omfatter influensere og alkoholeksponering på sosiale medier. I saken peker flere eksperter på det de anser som en ny trend blant ovennevnte gruppe, og frykter potensielle brudd på loven om alkoholreklame.

I artikkelen fikk Tone Damli (31) krass kritikk, og ble blant annet stemplet som en av «verstingene» av kommunikasjonsrådgiver i Blå Kors, Anders Blixhavn.

Han setter spørsmålstegn ved omfanget av alkoholbilder Damli legger ut, og mener det er mistenkelig at brorparten av innleggene fremmer de samme merkene - Corona og Peroni.

Etter en lengre dialog med Damlis manager, David Eriksen, var det til slutt han som valgte å svare på artistens vegne forrige uke. Overfor Dagbladet avviste Eriksen påstandene som ble fremmet.

- Min fulle rett

I går dukket derimot Damli opp på den årlige sommerfesten til motemagasinet Elle i Oslo. Der la ikke 31-åringen skjul på at hun mener kritikken er uberettiget.

- Jeg føler ikke at jeg er et dårlig forbilde. Jeg er 31 år gammel og jeg, som ekstremt mange andre, deler et bilde av noe hyggelig som skjer i livet. Blant annet når fredagen kommer, sola skinner og man tar seg en iskald pils.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer