Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde:

Nå tar de bladet fra munnen om romansen

- Ole Martin som startet det.

FIKK HJELP: «Mesternes mester»-profilene Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde avslører at de fikk hjelp til å det store steget inn i parforholdet. Foto: Toke Riskjær, Rubicon TV/ NRK
FIKK HJELP: «Mesternes mester»-profilene Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde avslører at de fikk hjelp til å det store steget inn i parforholdet. Foto: Toke Riskjær, Rubicon TV/ NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av januar kunne Se og Hør avsløre at det oppsto romantikk mellom den tidligere cheerleaderen Kine Olsen Vedelden (24) og skihopper Tom Hilde (31) under «Mesternes mester»-innspilling i sommer.

Paret bekreftet selv forholdet, men hvordan de fant tonen, og hvem som tok det første steget, har derimot vært mer uklart.

Da «Mesternes»-profilene gjestet P3morgen fredag, kunne de røpe hittil ukjente detaljer om hvordan romansen ble til. Olsen Vedelden gir blant annet meddeltaker Ole Martin Årst (44) honnør for å gi dem dytten de trolig trengte.

- Det var egentlig Ole Martin som startet det. Han mente vi ville utgjøre et godt par. Vi er ganske sjenerte begge to, så det var ikke snakk om at noen av oss ville ta initiativ, sier Olsen Vedelden i radioprogrammet.

Hilde er derimot noe uenig i sistnevnte påstand, og mener at han ga tydelig uttrykk for sin interesse.

- Jeg følte jeg var veldig frampå og at jeg flørtet hele tiden ... men det ble kanskje ikke oppfattet som flørting, forklarer han.

Saken fortsetter nedenfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer