Katarina Flatland:

Nå trapper hun ned

30-åringen må ta hensyn til helsa.

KJENT PROGRAMLEDER: Katarina Flatland er et kjent tv-fjes, og har mange baller i lufta. Nå trapper hun ned av hensyn til helsa. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KJENT PROGRAMLEDER: Katarina Flatland er et kjent tv-fjes, og har mange baller i lufta. Nå trapper hun ned av hensyn til helsa. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TV 2-profilen Katarina Flatland (30) er kjent for å ha mange jern i ilden.

Ikke bare har hun vært et profilert TV 2-fjes i en årrekke, hvor hun har ledet programmer som «Idol», «Jakten på kjærligheten» og «God sommer Norge» - hun har samtidig utdannet seg til å bli lege ved siden av jobben.

30-åringen er for tida også aktuell med podkasten «Åpen journal», som hun har sammen med ektemannen Harald Dobloug (30).

Nå kan det imidlertid se ut til at det har blitt litt for mye for den blide programlederen, som i et intervju med «God morgen Norge» avslører at hun skal trappe betraktelig ned de kommende månedene.

Flatland fikk påvist sykdommen diabetes type 1 i 2013 - en sykdom hun forteller at påvirkes mye av stress - noe som ikke bestandig passer med hennes travle livsstil.

- Forrige halvår kjente jeg at når jeg kjørte på med jobb, skole og alt på en gang, så ble det litt i overkant for helsa. Ofte føler jeg at jeg går mot det jeg anbefaler alle - at man skal lytte til kroppen. Jeg skal bare kjøre på, forteller 30-åringen i intervjuet.

Tar permisjon

Derfor har 30-åringen nå bestemt seg for å trappe ned, og hun skal ta permisjon fra medisinstudiene dette halvåret. Hun bekrefter imidlertid at hun fortsatt skal lede «Idol»-sendingene på TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer