Erlend Elias:

Nå vil han inn på Stortinget

Erlend Elias håper på en politikerkarriere fra høsten av.

NY VEI: Erlend Elias avslørte en ny side ved seg selv, da han lørdag kunne røpe planen framover. Foto: Tore Skaar
NY VEI: Erlend Elias avslørte en ny side ved seg selv, da han lørdag kunne røpe planen framover. Foto: Tore Skaar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Erlend Elias (38) har mange baller i luften for tida. I april kunne han røpe at han har fått ny jobb - som prosjektmedarbeider i Stiftelsen Kirkens Bymisjon Tromsø.

Det er imidlertid ikke det eneste nye prosjektet 38-åringen har valgt å begi seg ut på. Lørdag kunne han nemlig avsløre på Instagram at han nå trer inn i politikken.

«Dette blir en spennende tid på mange måter! En forandring må til!», skrev han, før han gratulerte Norge med arbeidernes internasjonale kampdag.

Teksten skrev han til et bilde av seg selv, som avslørte at han er stortingskandidat for Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB).

Opptatt av distriktet

Til Dagbladet kan Erlend Elias fortelle at han er førstekandidat for henholdsvis Nordland, samt Troms og Finnmark, og sjettekandidat for Oslo FNB.

38-åringen forteller at han selv innså hvor dyrt det er med bompenger, etter at han selv begynte å kjøre mye bil. Samtidig som han har fulgt det relativt nye partiet fra sidelinjen en stund, bestemte han seg til slutt for å bli aktiv - men det er ikke bare kampen mot bompengene som avgjorde hvorvidt han ønsket å representere akkurat dette partiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer