Nå vil hun endre navnet sitt

Kim Kardashian beveger seg West-over.

FAMILIEN WEST: Kim Kardashian har bestemt seg for å ta sin kommende ektemann, Kanye West, sitt etternavn. Foto: AFP / NTB scanpix
FAMILIEN WEST: Kim Kardashian har bestemt seg for å ta sin kommende ektemann, Kanye West, sitt etternavn. Foto: AFP / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Få dager etter at en av hennes tidligere forlovelsesringer ble solgt til høystbydende for et millionbeløp, fikk realitykjendis Kim Kardashian (33) en ny ring på fingeren.

Det var selvsagt et storslått opplegg, da hiphop-artist Kanye West (36) fridde til sin kjære i forrige uke.

Kardashian selv legger ikke skjul på at hun er godt fornøyd med opplevelsen, rent helhetlig:

- Jeg skalv hele tiden og tenkte «skjer dette virkelig?». Det var en ut av kroppen-opplevelse, sa hun nylig til People.

Navnebytte 33-åringen har bygget seg en karriere ved hjelp av realityserien «Keeping Up with the Kardashians», sammen med resten av Kardashian-familien.

Til tross for at hun ofte assosieres med sitt berømte etternavn, forteller hun til People at hun ikke kommer til å beholde navnet sitt slik det står per i dag når hun nå skal gifte seg.

I forbindelse med det kommende ekteskapet, har hun nemlig planer om å ta sin framtidige ektemanns etternavn. Det til tross, bedyrer hun overfor bladet at hun ikke kommer til å utelate Kardashian-delen fullstendig.

- Jeg kommer ikke til å bruke bindestrek, men kanskje sette «Kardashian» i midten, sier hun til People.

Dermed får hele familien samme etternavn. Parets datter, som kom til verden i juni, har fått det originale navnet North West.

- Kanye bestemmer Hvor og når bryllupet vil stå, har ikke paret hatt tid til å tenke på, fortalte Kardashian nylig.

33-åringen har stått brud to ganger tidligere.

Bare 72 dager etter at hun og basketspilleren Kris Humphries (26) giftet seg i et storslagent eventyrbryllup, var skilsmissen et faktum. Skilsmissen ble en lang affære, og etter ett og et halvt år med krangling og rettsak, ble de skilt i april i år. Hun var også gift med Damon Thomas fra 2000 til 2004.

Til tross for at hun er den med mest bryllupserfaring, har hun valgt å la Kanye West ta styringa over planleggingen.

- Vi har ikke hatt tid til å snakke om bryllupet eller puste den siste uka. Men vi gjør det Kanye vil, forteller hun til People.