<strong>FORELDRE:</strong> Denne måneden ble John Arne Riise og Louise Angelica Riise foreldre til en liten gutt. Nå viser sistnevnte fram sønnen for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Denne måneden ble John Arne Riise og Louise Angelica Riise foreldre til en liten gutt. Nå viser sistnevnte fram sønnen for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

John Arne og Louise Angelica Riise:

Nå viser de fram sønnen

- Det er en kjærlighet jeg ikke visste at eksisterte, skriver Louise Angelica Riise på Instagram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 9. august kunne fotballspiller John Arne Riise (38) og kona Louise Angelica Riise (29) dele den gledelige nyheten om at de hadde fått sitt første barn sammen, en liten sønn som har fått navnet Colin.

Babynyheten bekreftet den stolte faren overfor Dagbladet, med følgende utsagn:

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort.

Videre fortalte John Arne Riise at både Champions League-seier og 110 landskamper er gøy, men barnefødsler er mange divisjoner over begge deler.

Siden den gang har både han og kona delt bilder fra sin nye tilværelse som småbarnsforeldre i sosiale medier, men de har ventet med å vise fram sønnen.

BABYLYKKE: John Arne og Louise Angelica Riise fikk fredag 9. august en sønn. Vis mer

- Min perfekte, lille sønn

Søndag viste imidlertid Louise Angelica Riiise endelig fram sønnen på Instagram. Til et bilde av lille Colin som ligger og sover i det som ser ut til å være et bilsete, skriver den stolte 29-åringen følgende:

«Hele verden min er her. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg allerede elsker deg, det er en kjærlighet jeg ikke visste at eksisterte. Min perfekte, lille sønn».

På bare en snau time har bildet fått over 5000 likerklikk, og i kommentarfeltet på Instagram er det flere som deler den nybakte morens begeistring for lille Colin.

- Fantastisk flink

Se og Hør var og besøkte de ferske foreldrene bare dager etter fødselen, og også da kunne 29-åringen fortelle at det er stort å ha blitt mamma for første gang:

- Livet har fått en ny mening nå som jeg har blitt mamma. Jeg koser meg veldig med ham, sa Louise Angelica den gang.

Hun kunne også fortelle at ektemannen er en god hjelp i hverdagen, og at hun på forhånd visste at han ville bli en god far.

- Han er jo pappa fra før, og fantastisk flink med barn, skrøt hun av John Arne.

Etter lille Colins ankomst har John Arne Riise nå blitt firebarnsfar. Han har de to døtrene Ariana (18) og Emma (10) og sønnen Patrick (8) fra to tidligere forhold.

Gikk over termin

Riise-ekteparets lille sønn ble født ei drøy uke på overtid, og overfor Dagbladet kunne Louise Angelica bare dager før fødselen avsløre at hun var lei av å vente.

- Det er ikke lett å være tålmodig når man venter på noe så stort og spennende. Det er en prøvelse, sa hun den gang, og la til:

- Vi gleder oss helt vilt, og tanken på at jeg er ei hel uke over terminen, er nesten ikke til å holde ut.

Også på Instagram hadde 29-åringen i forkant av fødselen titt og ofte uttrykt at hun var klar for å møte den lille i magen.

«Uke 39. Kjære sønn, vær så snill og kom snart. Jeg er så sliten og hoven, og jeg gleder meg sånn til å møte deg», skrev hun to uker før termindatoen 31. juli.

Ei uke før sønnen ble født oppdaterte hun også følgerne sine på Instagram, som var minst like spente som henne:

«Babyen er ennå ikke her. Jeg er over termindatoen, og lengter etter å møte babyen min. Takk for alle de hyggelige meldingene», skrev Louise Angelica da.

Nytt hjem

Louise Angelica og John Arne Riise har de siste åra vært bosatt i Ålesund, før det i desember ble kjent at ekteparet hadde kjøpt hustomt i Drammen - og med det skulle flytte østover. Bare noen uker før sønnen kom til verden, ble det imidlertid kjent at boligplanene hadde blitt endret.

Da kjøpte nemlig duoen en 230 kvadratmeter stor luksusvilla i Tønsberg, til en verdi på nesten åtte millioner kroner.

<strong>FUNKISVILLA:</strong> Ekteparets nye bolig ligger på Nøtterøy. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom
FUNKISVILLA: Ekteparets nye bolig ligger på Nøtterøy. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom Vis mer

Eneboligen ligger i nærheten av Teie sentrum på Nøtterøy, og består blant annet av fire soverom, to bad og to takterrasser. Også Riises mor, Berit, og hennes ektemann, Thormod Riise, bor i Tønsberg, noe de har gjort siden 2006.

- Vi tenkte det ville vært både fint og praktisk og bo nærme familie, og mamma er en bestemor som alltid stiller opp for barnebarna sine. Nå gleder vi oss til å ta med babyen som kommer til Tønsberg, sa John Arne til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer