John Arne og Louise Angelica Riise:

Nå viser de fram sønnen

- Det er en kjærlighet jeg ikke visste at eksisterte, skriver Louise Angelica Riise på Instagram.

FORELDRE: Denne måneden ble John Arne Riise og Louise Angelica Riise foreldre til en liten gutt. Nå viser sistnevnte fram sønnen for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Denne måneden ble John Arne Riise og Louise Angelica Riise foreldre til en liten gutt. Nå viser sistnevnte fram sønnen for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 9. august kunne fotballspiller John Arne Riise (38) og kona Louise Angelica Riise (29) dele den gledelige nyheten om at de hadde fått sitt første barn sammen, en liten sønn som har fått navnet Colin.

Babynyheten bekreftet den stolte faren overfor Dagbladet, med følgende utsagn:

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort.

Videre fortalte John Arne Riise at både Champions League-seier og 110 landskamper er gøy, men barnefødsler er mange divisjoner over begge deler.

Siden den gang har både han og kona delt bilder fra sin nye tilværelse som småbarnsforeldre i sosiale medier, men de har ventet med å vise fram sønnen.

- Min perfekte, lille sønn

Søndag viste imidlertid Louise Angelica Riiise endelig fram sønnen på Instagram. Til et bilde av lille Colin som ligger og sover i det som ser ut til å være et bilsete, skriver den stolte 29-åringen følgende:

«Hele verden min er her. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg allerede elsker deg, det er en kjærlighet jeg ikke visste at eksisterte. Min perfekte, lille sønn».

På bare en snau time har bildet fått over 5000 likerklikk, og i kommentarfeltet på Instagram er det flere som deler den nybakte morens begeistring for lille Colin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer