TV 2s høstlansering:

- Nachspiel, ingen ansvar

Kjendisene strømmer til Grieghallen i Bergen for fest.

FESTKLARE: Julianne Nygård og ektemannen Ulrik Nygård gleder seg til en barnefri kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FESTKLARE: Julianne Nygård og ektemannen Ulrik Nygård gleder seg til en barnefri kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Torsdag er flere av landets største tv-profiler samlet i Bergen, der TV 2 har sin årlige høstlansering. I løpet av dagen har kanalen avslørt hva seerne kan vente seg på tv-skjermen de kommende månedene, og nå er det duket for fest i Grieghallen.

Blant kjendisene på den røde løperen er Jørgine Massa Vasstrand (30), av mange kjent som «Funkygine». I tillegg til å være blant deltakerne i årets utgave av «Skal vi danse», blir Vasstrand også å se i serien «Funkyfam» sammen med familien sin.

I den anledning er nesten hele familien, altså «Funkyfam», med på festen.

- Det er gøy å ha med hele familien på rød løper, så forhåpentligvis blir det bra, sier hun til Dagbladet i forkant av festen, og forteller samtidig hvorfor ektemannen Morten Sundli (29) ikke er med til Bergen:

- Morten er ikke med i dag, for han får aldri fri fra fotballen, sier Vasstrand, og legger til at de har fått barnevakt i kveld.

- Enorme forventninger

Toppblogger Julianne «Pilotfrue» Nygård (29) og ektemannen Ulrik Nygård (39), dukket også festpyntet opp på den røde løperen i Grieghallen torsdag kveld. De har høye forventninger til kveldens fest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer