Piers Morgan om Harry og Meghan:

- Nådeløse, hjerteløse og skamløse

Prins Harry slaktes etter nytt intervju.

FÅR PASSET PÅSKREVET: Prins Harry og hertuginne Meghans omtalelser av kongehuset har fått og får hard medfart. Foto:Matt Baron/REX/NTB
FÅR PASSET PÅSKREVET: Prins Harry og hertuginne Meghans omtalelser av kongehuset har fått og får hard medfart. Foto:Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De snart første fem månedene av dette året har vært alt annet en rolige når det gjelder den britiske kongefamilien. Helt siden prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) valgte å gå hardt ut mot resten av familien, har det vokst fram en rekke spørsmål, reaksjoner og harde meninger.

For mens enkelte har ment at de burde få si sin side av saken, er det andre som synes de har gått for langt i sine uttalelser om kongehuset.

Da prins Harry nylig gjestet podkasten «Armchair expert» blåste det opp til storm igjen. Her langet han nemlig ut om hvordan den kongelige oppveksten har fått han til å føle seg hjelpeløs, noe som ikke faller i særlig god jord hos enkelte.

- Snørrunge

Spesielt journalist og tv-profil Piers Morgan, som tidligere i år mistet jobben for å gå i strupen på hertugparet. Det kan nemlig se ut til at lærepengen han fikk sist ikke stopper ham i å vise hva han egentlig mener om Harry og Meghan.

- Den smerten og lidelsen jeg kan ha opplevd skyldes kanskje den smerten og lidelsen min far og mine foreldre opplevde. Jeg vil forsikre meg om at jeg avslutter den sirkelen, sa prinsen blant annet i podkasten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer