Tammy Slaton:

Nær døden: - Lungene ga opp

TLC-stjerna havnet i kunstig koma.

KOMA: TLC-stjerna Tammy Slatton var nær døden, og ble lagt i kunstig koma. Heldigvis overlevde hun. Foto: Skjermdump Instagram
KOMA: TLC-stjerna Tammy Slatton var nær døden, og ble lagt i kunstig koma. Heldigvis overlevde hun. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flere programmer på TV-kanalen TLC har gjort stor suksess i Norge, og verden for øvrig, og det er nok flere som kjenner igjen serietitler som «Sister Wives», «90 Day Fiancé» og «Say Yes to the Dress».

En av kanalens mest populære serier, «1000-lb Sisters», som handler om søstrene Amy Slaton-Halterman (34), Tammy Slaton (35) og deres familie, er også blitt flittig omtalt de seineste åra.

Serien omhandler søstrenes hverdag, samt deres vei mot vektnedgang.

Seriens tredje sesong har i disse dager sesongavslutning, der seerne får være vitne til en svært skummel hendelse, ifølge People.

Nær døden

I sesongavslutningen, som ble vist denne uka, får man se at Tammy har besluttet å legge seg inn på et rehabiliteringssenter, etter flere år med problemer med alkohol, vekt, e-sigarettavhengighet og depresjon.

Etter at broren, Chris Combs, og kona Brittany har sluppet henne av ved senteret, får de beskjed om at 35-åringen har sluttet å puste.

- De sier bare at lungene hennes har gitt opp, og at kroppen hennes er i ferd med å svikte. Så, du vet, på dette tidspunktet tenker vi at vi må planlegge begravelsen for lillesøstera mi, sier søstera Amanda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer