«Farmen»-Vibecke:

Nær døden-opplevelsen endret alt

Vibecke Garnaas (44) sa opp jobben som seriøs forretningskvinne for å bli «spirituell coach» på heltid.

STORE KONTRASTER: «Farmen»-deltakeren Vibecke Garnaas (44) fikk et annet, og helt nytt syn på livet etter at hun havnet i en dramatisk ulykke som 17-åring. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
STORE KONTRASTER: «Farmen»-deltakeren Vibecke Garnaas (44) fikk et annet, og helt nytt syn på livet etter at hun havnet i en dramatisk ulykke som 17-åring. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vibecke Garnaas (44) har gjort seg bemerket i årets «Farmen»-sesong, der hun - ved siden av sitt gode humør og positive tilnærming - har fått mye oppmerksomhet for sine spirituelle interesser.

Når Dagbladet møter realityprofilen hjemme i Moss, der hun bor med ektemannen Arne og døtrene Ella Marie (12) og Malene (14), blir det fort klart at Garnaas vier mye tid til det alternative. Trebarnsmora jobber som såkalt spirituell coach, og hevder selv at hun alltid har hatt spesielle «ressurser» og «evner».

Det var likevel en nær døden-opplevelse på begynnelsen av 90-tallet, da «Farmen»-profilen var 17 år, som for alvor skulle få Garnaas til å endre synet på livet.

Dramatisk

Det er i et intervju med fredagsutgaven til Se og Hør at 44-åringen først forteller om den dramatiske hendelsen, der hun falt gjennom en glassvegg under en ferietur til USA. Garnaas falt med hodet først, og ble hardt skadd.

- Først ble jeg svimmel, og så kom smertene. Sakte, men sikkert gikk det opp for meg hvor ille det kunne gått, forteller hun til ukebladet.

Selv er Garnaas overbevist om at noe såkalt «overnaturlig» reddet henne fra døden. Tilbake i Moss forklarer 44-åringen at hun forstår at mange er kritiske til hennes oppfatning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer