Jeff Bridges:

- Nær døden

Skuespilleren åpner opp om den dramatiske sykdomstida.

DOBBELT SYK: Jeff Bridges fikk kreft og covid - samtidig. Foto: Scott Kirkland/PictureGroup for FX/Shutterstock/NTB
DOBBELT SYK: Jeff Bridges fikk kreft og covid - samtidig. Foto: Scott Kirkland/PictureGroup for FX/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Jeff Bridges (72), kjent fra blant annet «The Fabulous Baker Boys» og «The Big Lebowski,» legger bak seg noen vanskelige år preget av sykdom.

Fikk covid som kreftsyk

I et nytt intervju med The Guardian åpner 72-åringen opp om at han først fikk kreft, så covid - midt i behandlingen.

Til avisa forteller skuespilleren at han for to år sida ble diagnostisert med lymfekreft etter at legene fant en svulst som var rundt 22 ganger 30 cm.

Mens Hollywood-legenden fikk cellegift på sykehuset, ble han også smittet av covid.

Bridges var innlagt på sykehus i en lengre periode, og etter å ha blitt skrevet ut var han en god stund sengeliggende og måtte få hjelp av maskiner for å puste.

72-åringen overlevde begge deler, men den dramatiske sykdomstida har satt sine spor. Bridges kjenner det i kroppen hver morgen når han må dra seg opp av senga - noe han forteller tar lang tid.

- Det er en gave

- Det jeg lærte fra hele den opplevelsen innlagt på sykehus var: Livet gir oss konstant gaver. Det kan være gaver vi tror vi ikke vil ha. Hvem vil ha kreft? Hvem vil ha covid? Vel, det viser seg at jeg ville det. Fordi å takle din egen dødelighet, det gjør ting mer verdifullt, forteller Bridges til The Guardian, som mener oppmerksomheten blir smalere i alderdommen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer