Kim Kardashian:

Nærmest ugjenkjennelig

«Dette ser ikke ut som Kim».

BLONDINE: Kim Kardashian har de seineste månedene vært blond. Nå har hun imidlertid tatt det hele ett steg lenger. Foto: J Mayer / Shutterstock / NTB
BLONDINE: Kim Kardashian har de seineste månedene vært blond. Nå har hun imidlertid tatt det hele ett steg lenger. Foto: J Mayer / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjerne og gründer Kim Kardashian (41) er ikke fremmed for å gjøre større endringer på utseendet når hun skal posere på magasinforsider - eller til hverdags, for den saks skyld.

Hun er nemlig ofte en av de som ligger litt foran alle andre hva gjelder klesstil, og det meste av det hun bærer på kroppen blir derfor en del av motebildet bare kort tid etter.

Det er imidlertid usikkert om hennes seineste antrekk blir å se i Oslos gater med det første.

Det er nemlig i forbindelse med en ny forside for magasinet Interview at Kardashian - langt fra første gang i sin karriere - stiller opp med rumpa bar.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

Nærmest ugjenkjennelig

Det er allerede åtte år siden 41-åringen satt fyr på nettet med en forside for Paper Magazine, hvor hun viste rumpa på en forside som «ødela nettet».

Nå gjør hun det igjen, men denne gangen har hun også gjort endringer i ansiktet, og flere mener hun knapt er til å kjenne igjen.

Det gjør hun for Interview, hvor hun altså fronter magasinets september-utgave. Den har fått navnet «American Dream».

Kardashian farget håret blondt før årets Met-galla - en hårfarge hun har beholdt siden den gang. Nå har hun imidlertid også farget øyenbrynene blonde.

«Dette ser ikke ut som Kim, jeg klarte ikke kjenne henne igjen før jeg leste beskrivelsen av innlegget», skriver en følger under innlegget på Instagram.

«Jeffree Star, er dette deg?», skriver en annen, og refererer til YouTube-stjerna som i flere år har hatt blondt hår og matchende bryn.

«Brynene satte meg ut», påpeker en tredje.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

- Jeg elsket det

På bildene poserer realitystjerna blant annet med en såkalt «jockstrap». Det er en susp menn bruker foran de edle delene i sport.

- Jeg elsket det, sier hun til magasinet om det ukonvensjonelle undertøysvalget.

- Teamet var sånn: «Nei, ingen susp». Men jeg sa bare: «Jo, kom igjen. Dette er det jeg gjør». Jeg gjør det best når jeg ignorerer dem og gjør det jeg vil. Så jeg er glad for at vi faktisk gjorde det, la hun til.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer