Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Naken tv-kjendis snikfilmet gjennom kikkehull

Erin Andrews saksøker nå både kikkeren og hotellene hun bodde på.

FILMET NAKEN: Sportsankeret og «Skal vi danse»-deltakeren Erin Andrews har gått til sivilt søksmål mot kikkeren og hotellet hun bodde på. Foto: SCANPIX
FILMET NAKEN: Sportsankeret og «Skal vi danse»-deltakeren Erin Andrews har gått til sivilt søksmål mot kikkeren og hotellet hun bodde på. Foto: SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet): Sportsankeret og «Skal vi danse»-deltakeren Erin Andrews (32) har saksøkt hotellene der en vegghullkikker gjentatte ganger filmet henne naken mens hun var gjest, skriver CNN.

Det sivile søksmålet omfatter også vegghullkikkeren, Michael David Barrett (47), en forsikringsagent fra Illinois.

Grunnen til at hotellene Andrews bodde på også er saksøkt, begrunnes ifølge søksmålet med at hotellene gav ut informasjon om henne til vegghullkikkeren.

Hull i veggen
Hotellene skal ikke bare ha bekreftet at Andrews bodde på hotellene, de skal også ha gitt Barrett romnummeret hennes, ifølge Andrews advokat.

Dermed var det en enkel sak for Barrett å booke seg inn på rommet ved siden av.

Han innrømmet i desember å ha borret hull i veggen og filmet henne naken ved i alle fall ti forskjellige anledninger. Videosnuttene ble så lagt ut på internett. I mars ble han dømt til to og et halv år i fengsel for forholdet.

- Private øyeblikk
Nå blir han imidlertid også saksøkt sivilt sammen med hotellene Andrews bodde på.

- Selv om jeg aldri kommer til å glemme hvordan denne invasjonen av privatlivet mitt har påvirket familien min og meg, håper jeg at opplevelsene mine kan føre til at hotellbransjen beskytter gjestene sine mer enn de gjør i dag, sier Andrews i uttalelse.

I den samme uttalelsen forklarer tv-kjendisen at hun holder hotellene ansvarlige for å ha satt sikkerheten hennes i fare, og for å gjøre det mulig for Barrett å offentliggjøre hennes mest private øyeblikk på internett.

KIKKEREN: Michael David Barrett. Foto: SCANPIX
KIKKEREN: Michael David Barrett. Foto: SCANPIX Vis mer