Brad Pitt:

Nakensjokk: - Wow

Til tross for mange år i bransjen blir den verdenskjente skuespilleren fremdeles overrasket.

REAGERTE: Brad Pitt reagerte på deler av sin nye film. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
REAGERTE: Brad Pitt reagerte på deler av sin nye film. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brad Pitt (59) er utvilsomt en av Hollywoods mest kjente skuespillere. I en årrekke har han vært å se i flere store filmer, og har i lang tid vært en flere pikehjerter smelter for.

I sin lange karriere har Pitt medvirket i blant annet «Babel», «Thelma & Louise» og «Se7en». Til tross for at skuespilleren har vært å se i mange forskjellige produksjoner, i flere ulike sjangere er det likevel fortsatt ting som overrasker ham.

Han er nå aktuell i storfilmen «Babylon», og overfor The Hollywood Reporter var det en ting med innspillingen som sjokkerte selv en gammel traver.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

- Gjør vi virkelig det her?

I et intervju med nettstedet har både Pitt og de andre skuespillerne i filmen uttalt seg om hvordan innspillingen var. «Babylon» handler om Hollywood på 1920-tallet, og ifølge 59-åringen inneholder den mye nakenhet.

- Den første dagen var sjokkerende, selv for meg. Jeg sa: «Wow, gjør vi det her? Gjør vi virkelig det her?». Det er mye nakenhet, MYE nakenhet, sier Pitt og fortsetter:

- På tredje dagen tenkte jeg: «Ja, det er mye nakenhet!», og to uker seinere var det bare enda en dag på kontoret.

Skuespilleren ble med andre ord vant til nakenheten filmen krevde.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Het kyssescene

Det er ikke bare nakenhet kinogjengere kan vente seg når filmen kommer på det store lerretet. Det er også rapportert at det oppstår en het scene mellom Pitt og den australske skjønnheten Margot Robbie (32).

Det skal ifølge E! News ha vært Robbie selv som ba om å ha med kyssescenen - den skal angivelig ikke ha vært med i manuset til å begynne med.

- Jeg tenkte: «Når ellers får jeg en sjanse til å kysse Brad Pitt?». Jeg måtte bare gå for det, sa stjerna.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer