Naomi Watts og  Liev Schreiber går hvert til sitt etter 11 år

- Det beste for oss som familie, er å bryte opp som par.

BRYTER OPP: Etter elleve år sammen går skuespiller Naomi Watts og Liev Schreiber hver sin vei. Foto:  Brian To/NTB Scanpix.
BRYTER OPP: Etter elleve år sammen går skuespiller Naomi Watts og Liev Schreiber hver sin vei. Foto:  Brian To/NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Bare en uke etter sjokknyheten om at superparet Brad Pitt og Angelina Jolie skal skilles, kommer beskjeden om at skuespiller Naomi Watts (47) og Liev Scheiber (48) går hvert til sitt.

Det beste for sønnene

- Den beste veien framover for oss som familie, er å bryte opp som par, meldte paret i en pressemleding mandag, ifølge REUTERS.

Etter elleve år sammen splitter nå paret opp. De har aldri vært gift, men sammen har de to sønner, Alexander (9) og Samuel (7).

- Det er med mye kjærlighet, respekt og vennskap vi ser fram til å oppdra våre barn sammen og utforske denne nye fasen i vårt forhold, sa paret i pressemeldingen, og ba samtidig om resepekt for privatlivet, til beste for sine to sønner.

Australske Naomi Watts har blitt nominert til to Oscar og Schreiber, stjerna i krimserien «Ray Donovan» har vært sammen siden 2005.

- Vilt tiltrukket av ham

Det var ifølge Watts hun som tok initiativet da de to møttes for elleve år siden.

- Jeg var helt vilt tiltrukket av ham og arbeidet hans, så jeg frekket meg litt idet han skulle til å gå, forteller Watts i et intervju med magasinet Allure.

- Jeg sa: «Så du vil ikke ha sifrene mine?» Jeg kunne jo ikke si: «Vil du ha telefonnummeret mitt?»

Ifølge intervjuet gikk det ikke mer enn fem minutter før Schreiber sendte den første tekstmeldingen. Han inviterte på en drink, men hun foreslo i stedet frokost neste morgen.

Men nå er det altså over.

Watts og Schreiber spiller begge sammen i den kommende filmen «The Bleeder» som har premiere januar 2017.