- Når du er én meter høy, fet og homo, så blir alt enklere

Åpenhjertig Per Sundnes (42).

||| (Dagbladet.no): TV-kjendis Per Sundens (42) - som sammen med Maria Haukaas Storeng for øyeblikket leder den norske versjonen av Grand Prix - forteller i nyeste utgave av bladet Kamille om kjæresten Tore, livet som kjendis og sin egen kroppsbygning.

På spørsmålet om han har komplekser fordi han er liten, svarer nordlendingen følgende:

- Nei, tvert imot! Når du er én meter høy, fet og homo, så blir alt enklere. Jeg er den minst farlige personen i verden, ingen føler seg truet av meg.

- Ikke klissete
Videre sier Sundnes at han og kjæresten Tore Lengren, som jobber som lege, er «superlike».

- Ikke fysisk like, men vi er begge imøtekommende og varme. Han er lege og superempatisk. Ikke klissete, men trygg.

Lengren har tre barn fra et tidligere ekteskap med en kvinne.

- Så han har ikke levd som homofil hele livet. Det er jo tragisk, synes jeg. For er man homo, så er man homo, uttaler Sundnes.

Programlederen innrømmer videre at det godt kunne vært han som var med barn - dersom skjebnen hadde villet det slik.

Hadde jentekjærester
- Jeg hadde mange jentekjærester i ungdommen. Jeg kunne hatt barn. Ikke at et barn er å trå feil, jeg bare mener at jeg ikke gidder  å moralisere. Jeg er bare glad for de valgene jeg har tatt. Jeg var heller ikke Tores første homofile kjæreste, så det var ikke jeg som lurte han utpå, sier Sundnes.

42-åringen sier også at samboerens barn omtaler han som «kjæresten til pappa».

Sundnes kom inn i den norske offentligheten som medprogramleder i Anne Lindmos «Store studio». Der intervjuet journalisten fra Bodø de aller største stjernene - fra Bono til Madonna. Siden har Sundnes selv blitt kjendis.

- Folk skal få slippe å være med meg i boblebadet. Det er så uinteressant, uttaler Sundnes, og hevder videre at han aldri vil uttale seg om ting han ikke kan noe om.

Intervjuet med Per Sundnes står på trykk i nyeste utgave av Kamille, som er i butikken 23. februar.