Samuel Massie og bestefar:

- Når jeg blir innlagt skal så klart bestefar også bli det

Samuel Massie deler åpenhjertig om sin egen og bestefarens helsetilstand.

INNLAGT: Nylig ble det kjent at Samuel Massie var innlagt på sykehuset. Nå er også bestefaren Arne Ulvolden innlagt med sykdom. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
INNLAGT: Nylig ble det kjent at Samuel Massie var innlagt på sykehuset. Nå er også bestefaren Arne Ulvolden innlagt med sykdom. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne eventyrer og TV-profil Samuel Massie (26) avsløre at han var innlagt på sykehus etter å ha begynt å kaste opp blod, og at den kommende turen med bestefaren Arne Ulvolden (83) derfor måtte utsettes.

Søndag ettermiddag deler Massie nok en oppdatering på sin Instagram-profil, men denne gangen om sin 83 år gamle bestefar.

- Når jeg blir innlagt så skal så klart bestefar også følge etter, skriver han, og fortsetter:

- Han er innlagt på isolat på Haukeland sykehus da han har fått betennelse i lungene og sover og puster saltvann natt og dag, mens mamsen passer på og holder ham med selskap.

Videre skriver eventyreren at det ikke er lett for mora nå som både faren og sønnen er pjusk.

Til Dagbladet fortalte Massie nylig at de medisinske undersøkelsene tyder på at han har pådratt seg rifter i både magesekken og tarmen, og at det er dette som har forårsaket blødningene.

- Det er jo ingen spøk å bli syk når man er gammel, men uansett så er vi begge ved godt mot, og det å ligge syk inne, er en fin tid for å drømme seg ut og bort, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer