Mac Miller er død

Narkotika, fengsel og brudd. Slik var Mac Millers trøblete liv

Døde en drøy måned etter at hans siste album kom ut.

DØDE: Artist Mac Miller ble bare 26 år gammel. Fredag døde han av en antatt overdose i sitt eget hjem. Livet hans var alt annet enn enkelt, noe han ved en rekke anledninger var åpen om. Foto: Clarke Tolton/RollingStone.com/REX/Shutterstock, NTB scanpix
DØDE: Artist Mac Miller ble bare 26 år gammel. Fredag døde han av en antatt overdose i sitt eget hjem. Livet hans var alt annet enn enkelt, noe han ved en rekke anledninger var åpen om. Foto: Clarke Tolton/RollingStone.com/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag kom sjokkbeskjeden om at den amerikanske rapperen Mac Miller (26) var død. Han ble funnet i sitt eget hjem i Los Angeles, og døde angivelig av en overdose, ifølge BBC. Dødsfallet sjokkerte musikkbransjen, og kort tid etter kom kondolansene fra både familie og noen av verdens største artister.

Miller, som solgte ut arenaer verden over og ved flere anledninger gjester Norge, betydde mye for mange. Hans ærlige tekster om rusproblemer og kjærlighet traff millioner av mennesker verden over helt siden debuten «Blue Slide Park» i 2011.

Tekstene er inspirert av hans eget liv. Selv om millionene rullet inn kort tid etter debuten og livet forandret seg betraktelig, var ikke alltid livet like enkelt for den Pittsburgh-fødte rapperen. Overskrifter om arrestasjoner, feilslåtte forhold og rusproblemer preget ham hele veien, helt til siste slutt.

Slik var Mac Millers trøblete vei på toppen.

Utviklet rusproblemer

Artisten, som egentlig heter Malcolm James McCormick, kom til verden en kald januardag i 1992. Med en mor som var profesjonell fotograf og en far som var arkitekt hadde han en mye finere oppvekst enn hva enkelte kanskje har trodd på grunn av «white trash»-stempelet han har fått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer