Gwyneth Paltrow:

NASA avfeier Gywneth Paltrows nye helseråd som bløff

Påstod at helse-klistremerker var laget av samme karbonmateriale som NASA's romdrakter.

FÅR REFS: Det er ikke første gang skuespiller og kurator Gwyneth Paltrow får refs for sine kontroversielle råd. Denne gangen er det NASA som stiller henne til veggs. Foto: NTB Scanpix
FÅR REFS: Det er ikke første gang skuespiller og kurator Gwyneth Paltrow får refs for sine kontroversielle råd. Denne gangen er det NASA som stiller henne til veggs. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Skuespiller Gwyneth Paltrow (44) har flere ganger blitt refset for sine kontroversielle livstilstips på nettsiden Goop, som hun er kurator for.

Hun har blant annet rådet kvinner til å plassere «jade eggs» i vagina for å få bedre sexlyst, rådet kvinner til å dampe vaginaen sin, tipset influensasyke til å sitte mye i badstu og promotert bikinier til barn.

Denne gangen er det såkalte healing-klistremerker, laget av en gruppe kalt «Body Vibes», Paltrow promoterer på nettstedet.

Klistremerkene skal ifølge Paltrows nettside balansere energifrekvensen i kroppene våre, senke hvilepulsen, i tillegg til at man skal få renere hud.

Nettsiden påstod også at produktet skal være laget av det «samme ledende karbonmaterialet som NASA bruker i sine romdrakter, for å kunne overvåke astronautens helsetilstand».

Men ifølge NASA er dette bare en bløff.

NASA avkrefter påstanden på det sterkeste, og uttaler nå at det regelrett ikke finnes noe karbonmateriale i deres nåværende drakter. Det melder CNN Money.

Til nettstedet Gizmodo, som var de første til å omtale saken, fortalte en talsperson for NASA at romdraktene er laget av syntetiske materialer som polyester og spandex.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer