Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Natasha Richardson er død

- Liam Neeson og sønnene er i sjokk, sier talsperson.

BEKREFTES OMKOMMET: Liam Neesons kone, Natasha Richardson, døde av skadene hun pådro seg i en skiulykke mandag. Foto: AP Photo/Joel Ryan
BEKREFTES OMKOMMET: Liam Neesons kone, Natasha Richardson, døde av skadene hun pådro seg i en skiulykke mandag. Foto: AP Photo/Joel Ryan Vis mer

|||
(Dagbladet.no): Natasha Richardson (45), den britiske skuespilleren som mandag ble lagt inn på sykehus i Canada med alvorlige skader etter en skiulykke, er død, melder BNO News.

- Liam Neeson, sønnene og hele familien er i sjokk og er sønderknust etter tapet av deres elskede Natasha. De er dypt takknemlige for all støtte og kjærlighet folk har vist, men ber om å få være i fred i denne vanskelige tida, sier en talsperson for familien.

Nyheten om Richardsons tragiske bortgang blir også bekreftet av CNN.

Liam Neeson (56), Richardsons ektemann, forlot uimiddelbart innspillingen av sin siste film i Toronto for å være ved hennes side da nyheten om ulykken ble kjent.

Nybegynner
Flere detaljer er i dag gjort kjent om hva som egentlig skjedde på skistedet Mont Tremblant i Quebec mandag.

Nettstedet TMZ rapporterer at ulykken skjedde i begynnerbakken i skisenteret, der Richardson mottok skiopplæring.

Selve fallet skal ha blitt opplevd som udramatisk, da 45-åringen og tobarnsmoren verken blødde eller hadde andre tegn på skader.

Hun var både bevisst og ved godt humør - hun lo og vitset - da en skipatrulje kom for å hjelpe henne, skriver TMZ.

Rundt en time senere skal Natasha Richardson ha klaget på hodepine, noe som gjorde at hun ble fraktet til et lokalt sykehus med ambulanse. Hun ble senere overført til sykehuset i Montreal for så å bli flydd til New York, ifølge E! Online.

Prisbelønnet
Natasha Richardson stammer fra en kjent britisk skuespillerfamilie og er datter av Oscar-vinner Vanessa Redgrave og regissøren og produsenten Tony Richardson.

Hun giftet seg med Neeson i 1994, og har sønnene Micheál Richard Antonio (13), and Daniel Jack (12).

Natasha Richardson har blant annet spilt i filmene «The Parent Trap», «Maid in Manhattan» og «The Handmaid's Tale». Hun mottok Tony-prisen i 1998 for sin innsats i musikalen «Cabaret».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media