Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

- Naturlig å ta et steg tilbake

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia kan få et veldig annerledes 2020.

SNUSER PÅ NYTT LIV: Tidligere i år ble det bestemt at barna til kongens barn skulle bli mindre offentlige. Nå vurderer prins Carl Philip og hans kone å gjøre det samme. Foto: NTB scanpix
SNUSER PÅ NYTT LIV: Tidligere i år ble det bestemt at barna til kongens barn skulle bli mindre offentlige. Nå vurderer prins Carl Philip og hans kone å gjøre det samme. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jula er en høytid som feires i flere millioner hjem verden over, og det er mange som tar feiringen av Jesu' fødsel på grave alvor. Kongelige er spesielt opptatt av jul, kanskje spesielt siden de representerer folket - og dermed vil gjøre god figur.

Den norske kongefamilien har allerede sendt sine julehilsener og vært på diverse gudstjenester. I den svenske kongefamilien er det likedan, med julekort, glede og hygge. Hvert år lar enkelte medlemmer av familien seg intervjue i «Nyhetsmorgon», der de snakker om året som har vært.

2019 har på ingen måte vært et stillestående år for Carl Gustaf (73) og co., som har stått i sentrum for flere stormer. De fikk blant annet mye oppmerksomhet da det ble kjent at barna til prinsesse Madeleine (37), Chris O' Neill (45), prins Carl Philip (40) og prinsesse Sofia (35) skulle ekskluderes fra kongehuset. De fratas apanasje og skal ikke representere kongehuset utad.

- Naturlig steg

I intervjuet med det svenske TV4-programmet forteller Carl Philip at han og kona vurderer å ta en liknende avgjørelse for seg selv. 2020 kan nemlig bli et svært annerledes år for paret om de ønsker det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer