- Naturlig å vise rumpa

Stjernene i «True Blood» liker å være nakne.

ALT FOR KUNSTEN: Joe Manganiello har rollen som varulv i «True Blood» og syns det er helt greit å kle av seg. Foto: Stella Pictures
ALT FOR KUNSTEN: Joe Manganiello har rollen som varulv i «True Blood» og syns det er helt greit å kle av seg. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Den populære dramaserien «True Blood» har gått sin seiersgang verden over.

Det er kanskje ikke så rart, ettersom de ettertraktede skuespillerne ofte kaster klærne på skjermen. Serien har fått mye oppmerksomhet for all nakenheten og de heftige sex-scenene, men skal vi tro skuespillerne selv, er det ikke noe problem å vandre rundt naken på settet.

Med rumpa bar En av de mest populære mennene i den blodige serien er uten tvil kjekkasen Joe Manganiello (35) i rollen som varulven Alcide Herveaux.

I et ferskt intervju med det amerikanske magasinet Out, sier skuespilleren at det å kaste klærne bare er en del av jobben og at det naturlig nok passer karakteren. Rollefiguren mister nemlig klærne når han endrer seg til ulveform.      

- Å vise rumpa.. Det faller naturlig, det er realistisk. Hvis du er en varulv og forandrer deg, så mister du klærne — og da er rumpa bar. Serien er ikke som andre varulv-prosjekter der de plutselig sitter der igjen med buksene på, forklarer skuespilleren.    
Fleiper om sex «True Blood»s hovedrolleinnehavere Anna Paquin (29) og Stephen Moyer (42), som spiller det tidligere kjæresteparet Sookie Stackhouse og Bill Compton, har også et avslappet forhold til nakenscenene. Paret er gift i virkeligheten og har avslørt at de fleiper om sexscenene.

- Når jeg og mannen min går til hver vår innspilling, pleier vi å si: «Ha det, kjære, ha bra sex i dag,» har Paquin sagt til Aftonbladet.
Elsker å være naken Den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård (35) har blitt enormt populær siden seriens oppstart i 2008. I rollen som vikingvampyren Eric Northman er han kanskje den som har strippet flest ganger. Skarsgård fortalte bladet Rolling Stone i 2010 at han nekter å dekke seg til når nakenscenene spilles inn og den superhotte skuespilleren har tidligere uttalt til nettstedet Popeater at han elsker å være naken.
- Jeg er ikke prippen. Jeg er fra Sverige og det er annerledes der. Jeg gjør nakenscener om det er nødvendig for handlingen, og det har gitt en mening hver eneste gang jeg har vært naken i serien. Og jeg elsker å være naken. Det er på en måte frigjørende, sier han.

Kunstnersjel Skarsgård er sønnen til Hollywoodstjernen Stellan Skarsgård (60) og fortalte i et intervju med bladet Henne i fjor at det ikke alltid var lett å vokse opp med faren.

- Min far var alltid naken og drakk rødvin med underlige kunstnersjeler, han øvde i dagevis og opptrådte sent på kvelden når han kom hjem, var han utslitt og kanskje ikke alltid den beste familiemannen, sa han.  

FRIGJØRENDE: Svenske Alexander Skarsgård elsker å være naken. - Det er frigjørende, sier han. Foto: Stella Pictures
FRIGJØRENDE: Svenske Alexander Skarsgård elsker å være naken. - Det er frigjørende, sier han. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skuespilleren har likevel lært mye av faren. 

- Han har en myk holdning til omgivelsene - og det har han lært meg, sa Alexander Skarsgård til bladet.

Gjengen i «True Blood» har nå startet innspillingen av sesong 5, som kommer på tv i USA til sommeren. Her hjemme blir serien vist på Canal+ og NRK3.

FLEIPER: Anna Paquin og ektemannen Stephen Moyer (t.v) fleiper om alle sexscenene i serien. Foto: Stella Pictures
FLEIPER: Anna Paquin og ektemannen Stephen Moyer (t.v) fleiper om alle sexscenene i serien. Foto: Stella Pictures Vis mer
NY SESONG: Sesong 5 av den populære serien er nå under innspilling. Foto: Stella Pictures
NY SESONG: Sesong 5 av den populære serien er nå under innspilling. Foto: Stella Pictures Vis mer