«90 Day Fiancé»-Larissa Lima

- Navlen min ble fjernet

TLC-stjerna åpner seg om en mislykket operasjon.

ÅPNER OPP: Larissa Dos Santos Lima, kjent fra «90 Day Fiancé», åpner seg om en mislykket operasjon. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÅPNER OPP: Larissa Dos Santos Lima, kjent fra «90 Day Fiancé», åpner seg om en mislykket operasjon. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 begynte den sjette sesongen av den amerikanske TLC-serien «90 Day Fiancé» å rulle over norske TV-skjermer. Der var Larissa Dos Santos Lima (34) og Colt Johnson (36) blant parene som seerne fikk følge tett fram til bryllupsdagen.

Det tidligere ekteparet giftet seg sommeren 2018, men lykken ble imidlertid kortvarig. I april 2019 ble de offisielt skilt på papiret, etter det som skal ha vært et turbulent ekteskap.

Siden den gang har Lima opparbeidet seg en enorm følgerskare på Instagram, og har aldri lagt skjul på sin forkjærlighet for plastisk kirurgi. Nå sitter hun imidlertid igjen med en mislykket operasjon.

Tidligere har 34-åringen vært ærlig om at hun har gjennomgått mageplastikk, også kjent som «tummy tuck». Det er riktignok først nå hun åpner seg om baksiden ved å legge seg under kniven. Det skriver blant andre E! News.

STÅR FREM: Oli London identifiserer seg ikke lenger med sitt britiske opphav. Video: Oli London/Youtube. Rød Løper/Celina Morken Vis mer

Ifølge NHI er formålet med bukplastikk å forandre magefasongen ved å fjerne uønsket fett og overflødig hud som ikke lar seg trenes eller slankes bort, slik at en oppnår oppstramming av magen. Ved full bukplastikk løsnes all hud helt opp til kanten av ribbeina, i tillegg til et snitt for å frigjøre navlen fra vevet som omgir det.

Som følge av operasjonen har det siste året vært et mareritt for TLC-stjerna. På Instagram deler hun åpent og ærlig om at hun har vært nødt til å operere flere ganger, etter at en plastisk kirurg fjernet navlen hennes under operasjonen.

«I dag vil jeg gjerne ta det første skrittet og åpne opp om en plastisk operasjon jeg har gjennomgått som er mislykket», skrev hun i et innlegg på Instagram hvor hun delte bilde av navlen.

Der navlen skal være har 34-åringen bare det som ligner på et rødlig arr.

«Som så mange andre mennesker i denne situasjonen, har jeg vært redd og flau. Det er over ett år siden operasjonen ble mislykket. Jeg ønsket ikke å snakke om dette før, men jeg er lei av å være stille i min tristhet hvor jeg ikke har noen plass å dra for å fikse problemet».

Lima delte også at hun opptil flere ganger har forsøkt å korrigere området rundt navlen, men innrømmet at det ikke har blitt vellykket.

«Første mislykkede operasjon: navlen min. Da jeg gjennomgikk mageplastikk, ble navlen min fjernet og kastet uten mitt samtykke».

Videre delte realitystjerna at hun måtte gjennomgå hele tre smertefulle revisjoner for å lage en ny navle. Det ble imidlertid aldri fikset.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer