- Barna vet at pappa aldri kommer tilbake

Et halvt år siden Celine Dion mistet ektemannen. 

FORTELLER OM BARNA: Celine Dion snakket under et intervju fredag amerikansk tid om hvordan barna har taklet farens død. Foto: Erik Pendzich/REX/Shutterstock, NTB scanpix
FORTELLER OM BARNA: Celine Dion snakket under et intervju fredag amerikansk tid om hvordan barna har taklet farens død. Foto: Erik Pendzich/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har gått et halvt år siden Celine Dions (48) ektemann, musikkprodusenten René Angélil, gikk bort. Han døde den 14. januar i år etter å ha slitt med strupekreft i flere år.

Paret begynte forholdet sitt da Dion var bare atten år, og gifta seg i 1994. Ekteskapet resulterte i tre barn, sønnen René-Charles (15) og tvillingguttene Eddy og Nelson (fem år).

Da Dion, kjent for blant annet megahitten «My Heart Will Go On», gjestet det amerikanske tv-programmet «Today show» tidligere i dag, fortalte hun om hvordan barna takler dette.

- De merker det

Det var People som først omtalte saken.

På spørsmål fra programlederen om hvordan Dion nå har det, svarer hun ærlig. Det er en tydelig preget artist som forteller om savnet etter ektemannen.

- Jeg føler meg sterk ford hani elsket meg nok for flere livstider og ga meg tre fantastiske barn, forteller hun.

Dion, som under intervjuet snakker åpent på fransk og engelsk i en skjønn forening, forteller også om hvordan barna har hatt det.

Hun sier at Angélil ikke døde foran dem, men at de likevel godt vet hva som foregår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer