- Har slitt med dårlig samvittighet etter jeg fant ut at jeg var gravid igjen

Caroline Berg Eriksen skriver åpenhjertig om de vonde følelsene.

BLIR TOBARNSMOR: Caroline Berg Eriksen er gravid, og skriver åpenhjertig på bloggen sin om det å vente barn nummer to. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
BLIR TOBARNSMOR: Caroline Berg Eriksen er gravid, og skriver åpenhjertig på bloggen sin om det å vente barn nummer to. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den populære bloggeren Caroline Berg Eriksen (29) er gravid med baby nummer to, og oppdaterer jevnlig bloggleserne sine om hvordan det går med henne og den lille i magen.

I et innlegg publisert tidligere denne uka åpner hun opp om de sterke morsfølelsene hun har i forbindelse med graviditeten.

Bloggeren deler også et dikt som handler om det å skulle få en ny, liten krabat å forholde seg til.

Har slitt med dårlig samvittighet

«Jeg kom over dette diktet på nett og må dele det med dere – en utrolig fin beskrivelse av det å gå med nummer 2. Jeg skal ikke gå for mye inn på det i dette innlegget, men jeg skal innrømme at jeg har slitt med dårlig samvittighet flere ganger etter at jeg fant ut at jeg var gravid igjen.» skriver Berg Eriksen i blogginnlegget, og utdyper:

«Å elske noen så høyt som jeg elsker Nelia, å dele den samme kjærligheten på begge jentene mine – hvordan skal jeg klare det? Ettersom månedene har gått, har jeg kjent mer og mer på at jeg vet at det er mulig og at det helt sikkert er noe som kommer av seg selv, men det har likevel vært vonde følelser å kjenne på.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer