Johnny Depp:

Nederlag for stjerna

Skuespilleren får ikke anke dommen.

NEDERLAG: Hollywood-stjerna Johnny Depp får ikke anke dommen. Foto: Splash News / NTB
NEDERLAG: Hollywood-stjerna Johnny Depp får ikke anke dommen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Johnny Depp (57) fikk ikke medhold i den svært offentlige rettssaken mot ekskona Amber Heard (34) og avisa The Sun, skriver Sky News. Det betyr at han ikke får anke dommen.

Depp gikk til sivilt søksmål mot den britiske tabloidavisa The Sun for å ha omtalt ham som «konebanker» i en artikkel i 2018. Stjerna følte seg derfor ærekrenket, og krevde oppreisning.

I november, tre måneder etter at rettssaken mot skuespilleren var over, avviste dommeren Depps påstander om at den britiske tabloidavisa vanæret skuespilleren med utsagnet.

57-åringen gikk rettens vei mot eierne, News Group Newspapers, etter artikkelen, som refererte til «overveldende bevis» på at han hadde gått til angrep på den 34 år gamle kona flere ganger underveis i ekteskapet.

Skuespilleren har imidlertid avvist anklagene, og har ikke blitt siktet for en straffbar handling.

Fikk ikke medhold

Retten gikk i juli, og i november kom endelig kjennelsen. 2. november kom nemlig nyheten om at Depp hadde tapt i retten. Den britiske dommeren i saken, Andrew Nicol, avsa sin kjennelse på nett, 96 dager etter at rettssaken ble avsluttet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer