Camilla Cox Barfot:

Nedkjørt etter «Farmen»-exit. Gikk tre dager uten mat og søvn

- Det var som å ha et tivoli i hodet.

RØYK UT: Camilla Cox Barfot (i midten) måtte forlate «Farmen» tre dager før finalen. Her med Eunike Hoksrød og Halvor Sveen. Foto: Alex Iversen / TV 2
RØYK UT: Camilla Cox Barfot (i midten) måtte forlate «Farmen» tre dager før finalen. Her med Eunike Hoksrød og Halvor Sveen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det begynner for alvor å tilspisse seg på årets «Farmen»-gård, og i kveld ble fire deltakere til tre. Hedmarkingen Halvor Sveen (47) var sikret semifinaleplass allerede tidligere i uka, mens 21 år gamle Amalie Snøløs sørget for videre opphold etter hinderløypekonkurransen i kveldens program.

Camilla Cox Barfot (32) og Eunike Hoksrød (39) måtte dermed møtes til kamp - en beskjed som falt begge tungt for brystet.

Gjennom ti og en halv uke har de to «Farmen»-damene knyttet svært nære bånd, og krysset fingrene for å havne sammen i en finale. Slik ble det altså ikke.

Brøt sammen i gråt

Etter å ha grått seg gjennom en halv «Farmen»-episode sammen, trakk Camilla Cox Barfot omsider det korteste strået i matlagingskonkurransen. Dermed var det bare å takke for seg.

- Jeg skjønte det allerede etter hinderløypa, at jeg var på vei hjem. Jeg hadde store forventninger til meg selv i den konkurransen, og ble kjempeskuffa da jeg ikke klarte å levere. Jeg vet hva jeg er god for, og er sterk fysisk, men fikk overtenning. Jeg gikk rett på trynet, forteller Barfot til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer