John Carew:

- Nei, det er ikke meg selv jeg spiller

«Heimebane»-aktuelle John Carew har, ifølge seg selv, lite til felles med karakteren han spiller i den populære NRK-serien.

SUKSESS: John Carew gjør for tiden stor suksess i NRK-serien «Heimebane». I serien spiller han en fotballspiller som karrieremessig likner veldig på ham selv. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SUKSESS: John Carew gjør for tiden stor suksess i NRK-serien «Heimebane». I serien spiller han en fotballspiller som karrieremessig likner veldig på ham selv. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I disse dager gjør tidligere fotballspiller John Carew (38) stor suksess i NRK-serien «Heimebane», som er nominert til flere «Gullruten»-priser.

I serien spiller 38-åringen den kjente fotballspilleren Michael Ellingsen, som i flere år har gjort suksess i store utenlandske klubber, men nå er tilbake i Norge og Ulsteinvik hvor han spiller for Varg IL.

Selv har Carew spilt for klubber som Vålerenga, Rosenborg, Valencia og Aston Villa, i tillegg til at han var på landslaget fra 1998 til 2011.

Hans egen fotballhistorie er dermed svært lik rollefiguren Michael Ellingsens karriere.

I høst ble Carew singel, da han og Camilla Haukaas gikk fra hverandre etter tre år som kjærester. Også rollefiguren hans i «Heimebane» går gjennom det som tilsynelatende kan være starten på et brudd. Da er det kanskje lett for mange å tro at serien er inspirert av Carews eget liv.

- Nei, det er ikke meg selv jeg spiller, forteller Carew når Dagbladet møter ham på Morten Ramm (39) sitt humorevent.

Ingenting til felles

Selv forteller Carew nemlig at det er få likheter mellom ham selv og rollefiguren han spiller i «Heimebane».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer