Kenza Zouiten Subosic:

- Nei, magen min ser ikke ut som før!

Den svenske toppbloggeren slår tilbake mot kritikerne etter fødselen.

HAR FØDT: I midten av juni i år kom den hyggelige nyheten om Kenza, en av Sveriges største bloggere, hadde fått sitt første barn. Nå forteller hun om den massive kritikken hun har opplevd i etterkant av fødselen. Foto: NTB Scanpix
HAR FØDT: I midten av juni i år kom den hyggelige nyheten om Kenza, en av Sveriges største bloggere, hadde fått sitt første barn. Nå forteller hun om den massive kritikken hun har opplevd i etterkant av fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juni kunne den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic (28) dele den gledelige nyheten om at hun hadde fått sitt første barn. Da hadde hun i lang tid slitt med å bli gravid - så den lille sønnen som kom til verden, var svært etterlengtet for 28-åringen og ektemannen Aleksandar Subosic (35).

Den gledelige fødselsnyheten kunngjorde Kenza selv på sin egen Instagram-profil. Under et bilde av seg selv med den nyfødte gutten på brystet, skrev 28-åringen:

«14. juni klokka 05.06 kom denne store gutten til verden og endret livene våre for alltid. Alt gikk fint, og vi er så forelsket i ham. Det er vanskelig å tro at han faktisk er her, og at jeg fikk bli mor etter alt. Han var verdt ventetida, strevet, smerten.»

Sønnen har fått navnet Nikola, og nå snakker toppbloggeren ut om hvordan tida etter fødselen har vært. Kort tid etter viste den 28-åringen seg nemlig i en magetopp på Instagram - noe som fikk kommentarfeltet til å koke.

«Ettersom det kommer så mange kommentarer på magen min hver eneste gang jeg publiserer et bilde, vil jeg at dere skal vite at: Nei, magen min ser ikke ut som før», skrev hun på Instagram tidligere i juli, gjengitt av Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer