Matthew McConaughey

Nei til ny karriere

Skuespiller Matthew McConaughey har i flere måneder offentlig lekt med tanken om å bli Texas' nye guvernør. Nå slår han det fra seg.

NEI TAKK: Matthew McConaughey sier i en video publisert søndag at han ikke vil stille som guvernørkandidat i Texas. Foto: Willy Sanjuan/AP/NTB
NEI TAKK: Matthew McConaughey sier i en video publisert søndag at han ikke vil stille som guvernørkandidat i Texas. Foto: Willy Sanjuan/AP/NTB Vis mer
Publisert

I en video publisert søndag kveld sier den prisbelønte skuespilleren at politisk lederskap ikke var den veien han vil velge «på dette tidspunkt».

Vil støtte bedrifter

McConaughey sier han i stedet vil bruke tiden på å støtte bedrifter og stiftelser som skaper muligheter for andre til å lykkes.

Kampen om å bli den neste guvernøren i Texas er i ferd med å bli en av de mest profilerte i USA i 2022. Republikaneren Greg Abbott forsøker å sikre seg sin tredje periode, mens demokraten Beto O'Rourke, som tapte kampen om en plass i Senatet, forrige måned kunngjorde at han kaster seg inn i valgkampen.

Vis mer

Den 52 år gamle Hollywood-stjernen, kjent for filmer som «Dazed and Confused» og «Dallas Buyers Club», sa aldri hvilket parti han ville stille for da han vurderte å kaste seg inn i guvernørkampen.

- Kan hjelpe

McConaughey har også unngått å kommentere spesifikke politiske saker, og han har heller ikke tatt standpunkt i betente saker i delstaten.

- Politikere? De gode kan hjelpe oss å komme dit vi må, ja, sa McConaughey i videoen som ble lagt ut på Twitter.
- Men la oss være tydelige, de kan ikke gjøre noe for oss med mindre vi velger å gjøre noe for oss selv, la han til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer