Jeffrey Dean Morgan og Hilarie Burton:

- Nei, vi giftet oss ikke i 2014!

Det nygifte paret går ut mot de falske bryllupsryktene.

TAR ET OPPGJØR MED RYKTEFLOMMEN: I 2014 konstarte flere internasjonale medier at stjerneparet Jeffrey Dean Morgan og Hilarie Burton hadde giftet seg. I et innlegg på Instagram går nå sistnevnte ut og avkrefter ryktene samtidig som hun deler at de giftet seg i helgen. Foto: NTB Scanpix
TAR ET OPPGJØR MED RYKTEFLOMMEN: I 2014 konstarte flere internasjonale medier at stjerneparet Jeffrey Dean Morgan og Hilarie Burton hadde giftet seg. I et innlegg på Instagram går nå sistnevnte ut og avkrefter ryktene samtidig som hun deler at de giftet seg i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«One Tree Hill»-stjerna Hilarie Burton (37) og «The Walking Dead»-stjerna Jeffrey Dean Morgan (53) er kjent for å være forholdsvis private om forholdet sitt. Det beviste de blant annet da sønnen Augustus ble født i 2010, da det tok flere måneder før nyheten om den velskapte guttebabyen kom ut.

Mandag denne uka delte stjerneparet nyheten om at de har giftet seg - til tross for at flere internasjonale medier tidligere har konstatert at paret har vært gift siden 2014, ifølge E Online.

- Denne helga har vært den beste i mitt liv. Det er tusenvis av takk jeg må dele ut. Så hold ut med meg den neste uka hvor jeg skryter over den fantastiske gruppen av mennesker som ga oss dette vakre øyeblikket, skriver stjernen og legger til:

- Men før vi gjør noe av det, ønsker jeg og Jeff å fortelle alle der ute at vi er gift. På ekte. Vi har bodd sammen som mann og kone i et tiår. Vi har bygd en familie og en gård og funnet vårt samfunn. I årevis har medier rapportert at vi giftet oss i 2014 eller 2015, og at jeg har vært gift før og skilt før. Alt er usant. Men vi visste vår sannhet. Så det føles dumt å prøve å rette opp i noe som helst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer