Amber Heard:

Nekter å betale

Hevder forsikringsselskapet er ansvarlig for å betale eksmannen.

BER OM HJELP: Amber Heard har tilsynelatende ingen planer om å gjøre opp for seg med det første. Foto: Evelyn Hockstein/Pool/AFP/NTB
BER OM HJELP: Amber Heard har tilsynelatende ingen planer om å gjøre opp for seg med det første. Foto: Evelyn Hockstein/Pool/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Etter at den svært offentlige skittentøyvasken mellom eksparet Amber Heard (36) og Johnny Depp (59) endte med en rettssak, har det stadig dukket opp overskrifter som omtaler den tidligere «Aquaman»-stjerna.

Heard, som var tiltalt for ærekrenkelser etter at hun skrev et avisinnlegg der hun hevdet å være offer for vold i hjemmet, ble dømt til å betale eksmannen ti millioner dollar, nærmere 100 millioner kroner.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

Det er noe hun mener forsikringsselskapet er pliktig til å hjelpe henne med å betale, og går nå rettens vei for å få dem til å åpne lommeboka, skriver TMZ.

36-åringen mener at hennes million-forsikringen skal dekke utgifter i forbindelse med rettssaken, samt at de også er ansvarlige for å hjelpe henne med å dekke millionbeløpet hun ble dømt til å betale eksmannen.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona. Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

Blir ikke enige

Skuespilleren går nå til søksmål mot New York Marine and General Insurance Co. etter at hun først tok dem til retten og ba en dommer idømme dem betalingsansvaret, noe forsikringsselskapet ikke anså som sin oppgave.

Heard hadde nemlig tegnet en ansvarsforsikring på én million dollar for å beskytte seg mot ærekrenkelseskravet.

Argumentasjonen mellom partene bunner i at juryen fant Heard skyldig i ærekrenkelse, noe som gjør at forsikringsselskapet mener de ikke er ansvarlige for å betale Heards rettslige sakskostnader.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

I rettsdokumentene, innhentet av TMZ, argumenterer Heard for det stikk motsatte - at forsikringsselskapet lovet å betale utgiftene hennes til advokater, samt dommer mot henne opp til en million dollar, uansett hvilket utfall rettssaken skulle ha.

Det er denne avtalen Heard hevder partene har inngått, og hun går nå rettens vei, ettersom hun sier at de ikke har oppfylt sine krav i henhold til kontrakten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer