«Paradise Hotel» 2020:

Nekter å bruke kvinnekostyme

Mohamed «Simo» Elh'babi (22) ville ikke kle seg ut som kvinne da deltakerne fikk i oppgave å arrangere dragshow i kveldens «Paradise Hotel».

NEKTER Å KLE SEG UT: Mohamed «Simo» Elh'Babi står på sitt når deltakerne skal lage show på «Paradise Hotel». Video: Viaplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Høstens sesong av skandalerealityen «Paradise Hotel» er godt i gang, og hittil har programmet bydd på krangling, drama og selvsagt ellevill sex.

I mandagens episode fikk deltakerne i oppgave å kle seg ut som det motsatte kjønn, i forbindelse med at «fri kjærlighet» er ukas tema på hotellet.

I utkledningskonkurransen skal deltakerne konkurrere om tre sikre plasser i den neste parseremonien. De måtte også framføre et dragshow foran de andre deltakerne. Dommer i konkurransen var den nyinnsjekkede deltakeren Henrik Bach Mortensen (25).

Deltakerne la seg i hardtrening i kampen om å sikre seg en trygg plass - og opptredenene førte mildt sagt til flere latterkuler.

Den tidligere «SKAM»-profilen Mohamed «Simo» Elh'babi (22) valgte imidlertid å avstå fra å kle seg ut. 22-åringen satt nemlig i vanlige herreklær under hele seansen, før han som sistemann ble bedt om å gjennomføre sitt show.

Elh'babi ble ønsket velkommen til scenen med stor applaus, før han forklarte at han hadde valgt å ikke kle seg ut som kvinne.

- Som dere ser, har jeg ikke kledd meg ut eller noe som helst. Først og fremst vil jeg si at dere alle ser utrolig fantastiske ut, sier han, og forklarer at han har vanskelig for å sminke seg og å være feminin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer