Elon Musk:

Nekter for kjendistrekant

Går hardt ut mot påstandene.

MERKELIG: Elon Musk har denne uka sett seg nødt til å avkrefte at han har hatt en trekant med to amerikanske superstjerner. Foto: NTB Scanpix
MERKELIG: Elon Musk har denne uka sett seg nødt til å avkrefte at han har hatt en trekant med to amerikanske superstjerner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et av Hollywoods største trekantdramaer om dagen involverer en noe merkelig trio: Johnny Depps (57) ekskone Amber Heard (34), toppmodell Cara Delevingne (27) og Tesla-gründer Elon Musk (48). Opplysningene kommer i forbindelse med et pågående søksmål Depp har rettet mot Heard.

Denne uka har britiske medier skrevet at Depp har beskyldt sin ekskone for å ha hatt en trekant med de to ovennevnte kjendisene. Det ble hevdet at de skal ha møttes i huset til Depp i Los Angeles for sexaktiviteter i slutten av 2016 - etter at Heard og Depp gikk hver til sitt. Det ble også hevdet at Musk og Heard innledet et forhold før skilsmissen var søkt om det året.

Dette er bare siste del i rekka av elleville påstander både Depp og Heard har slengt mot hverandre i den svært offentlige skittentøyvasken skilsmissen deres har vært. Mer om det seinere i artikkelen.

Av åpenbare årsaker vekket påstanden oppmerksomhet, og nå har det gått så langt at en av de involverte har sett seg nødt til å svare på påstandene. I en sjelden uttalelse går nå Elon Musk hardt ut mot det han mener er riv ruskende galt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer