Heidi Klum:

Nekter: - Jeg teller ikke kalorier

Hevder modellen bare spiser 900 kalorier om dagen.

I HARDT VÆR: Heidi Klum har vært i hardt vær de siste dagene etter at hun, ifølge flere medier, delte at hun bare spiser 900 kalorier om dagen. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
I HARDT VÆR: Heidi Klum har vært i hardt vær de siste dagene etter at hun, ifølge flere medier, delte at hun bare spiser 900 kalorier om dagen. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Den tyske supermodellen Heidi Klum (50) var bare 18 år gammel da hun entret den beinharde bransjen. På slutten av 90-tallet hadde hun sitt store gjennombrudd da hun prydet forsiden av Sports Illustrateds bikiniutgave.

I dag regnes hun som en av verdens mest kjente modeller, og nå som hun har bikket 50 år tar hun fortsatt på seg noen oppdrag i ny og ne.

Nå er det imidlertid alt annet enn Klums prestasjoner foran kamera som får oppmerksomhet. Det skriver People.

Supermodell Heidi Klum stjal showet på den røde løperen i Cannes. Video: AP / NTB Vis mer

- Ikke tro på det

Tidligere denne uka skrev blant andre Daily Mail at supermodellen nylig la ut en Instagram-story, som nå er utløpt, for å svare på noen spørsmål.

Der avslørte hun, ifølge avisa, at hun bare spiser 900 kalorier om dagen, som er langt under de anbefalte 2200 kaloriene om dagen for en kvinne, ifølge Helsenorge.

Samtidig skal hun ha delt et bilde av hvor mye hun veier, og at hun bruker å starte dagen med en kalorifattig frokost som består av tre posjerte egg i varm kyllingbuljong.

Etter Klums angivelige uttalelse, tok det ikke lang tid før mediene bet seg merke i det - og nå har hun sett seg nødt til å forsvare seg selv.

- Jeg kom akkurat hjem og noen venner sender meg disse artiklene som er skrevet om at jeg bare får i meg 900 kalorier, sier hun i en video på plattformen.

- Jeg vil bare si, jeg tror ikke jeg noen gang i mitt liv har måttet telle kalorier, og ikke tro på alt du leser. Så nei, jeg teller ikke kaloriene mine, fortsetter hun.

HODEBRY: Heidi Klum gjorde det vanskelig for teknikeren sin da det nærmest ikke er plass mellom den tettsittende kjolen hennes og puppene. Video: Heidi Klum via Instagram. Vis mer

- En haug med dritt

50-åringen bekrefter derimot at hun hadde tatt et bilde av hvor mye hun veide, etter at flere følgere spurte henne om det.

Videre i videoen peker hun på det som kilden til oppslagene om at hun ikke spiser nok kalorier.

- Noen spurte meg om hvor mye jeg veide, og jeg gikk på vekta for å vise hvor mye jeg veide, og jeg vet ikke, folk bare setter sammen ting og skriver en haug med dritt. Folk bare dikter opp historier.

Selv mener Klum at et kosthold på 900 kalorier ikke er sunt - og at medienes fokus kan inspirere folk til å følge det - noe hun synes er trist og ikke bra for noen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer