Lori Loughlin:

Nekter straff­skyld - igjen

Lori Loughlin og ektemannen risikerer opptil 45 år i fengsel dersom de blir funnet skyldige.

TILTALT: Lori Loughlin og ektemannen Mossimo Giannullis tiltale ble forrige måned utvidet. Nå nekter de straffskyld i de nye anklagene. Foto: NTB Scanpix
TILTALT: Lori Loughlin og ektemannen Mossimo Giannullis tiltale ble forrige måned utvidet. Nå nekter de straffskyld i de nye anklagene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Lori Loughlin (55) og ektemannen, klesdesigner Mossimo Giannulli (56), ble i mars siktet i den mye omtalte universitetsskandalen.

Til å begynne med ble ekteparet siktet for konspirasjon for å begå svindel, da de skal ha betalt 500 000 amerikanske dollar, snaue tre millioner norske kroner, for å skaffe sine to døtre en plass på rolaget ved University of Southern California - slik at de to ble sikret skoleplass.

I april ble siktelsen utvidet til å også innebære hvitvasking.

Da en tiltale ble tatt ut mot ekteparet, nektet de begge straffskyld. I slutten av oktober fikk de ytterligere anklager mot seg, da de også ble tiltalt for å ha inngått et forbund om å bestikke offentlige tjenestemenn.

Fredag erklærte Loughlin og Giannulli seg ikke skyldige i de nye anklagene, skriver Washington Post.

Risikerer 45 år i fengsel

Ekteparet har ikke kommentert tiltalen offentlig, men deres to døtre, Olivia Jade (20) og Isabella Rose Giannulli (21) står ikke lenger oppført som studenter ved universitetet.

I utgangspunktet risikerte ekteparet opptil 40 år i fengsel, men med den nye tiltalen risikerer de nå ytterligere fem, altså totalt 45 år, skriver NPR.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer