«Paradise Hotel»

Nektes å møte pressen

Jamilla Wais får ikke møte pressen etter nytt blogginnlegg.

PRESSENEKT: Jamilla Wais får ikke være til stede under første del av «Paradise Hotel»-finalefesten. Foto: TV3
PRESSENEKT: Jamilla Wais får ikke være til stede under første del av «Paradise Hotel»-finalefesten. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld er det duket for «Paradise Hotel-»finalefest i Oslo. I kjent stil møter deltakerne pressen i forkant av at finaleepisoden blir sendt, og tidligere har både nye par blitt avslørt og intriger tatt nye vendinger.

Torsdag kveld er det imidlertid én deltaker som ikke får snakke med pressen, skriver VG.

Tidligere i dag publiserte Jamilla Wais (24) et blogginnlegg hvor hun går hardt ut mot Andreas «TIX» Haukeland (26), hvor hun blant annet skriver at han er en rasist.

Dette har ført til at TV3 nå tar grep.

STORMER UT: Jamilla Wais stormer ut fra «Paradise»-innspillingen. Overfor Rød Løper forklarer hun hva som skjedde bak kulissene. Video: TV3 7 Rød Løper Vis mer

- Vi synes hennes blogginnlegg er å gå langt over streken, vi tolererer ikke slik type hets, sier pressekontakt for «Paradise Hotel» i TV3, Linda Glomlien, til Dagbladet.

- Vi ønsker derfor ikke at hun deltar på første del av festen. Årets finalefest er åpen for publikum og derfor får hun komme senere i kveld hvis hun ønsker, legger Glomlien til.

Overfor VG sier Andreas Haukeland selv at han har tiltro til avgjørelsen som er tatt av kanalen.

KAOS: Det blir dårlig stemning på «Paradise Hotel» når den nye deltakeren Jamilla tar en tøff avgjørelse. Vis mer

- Vi har vært under full overvåkning i to måneder fra TV3, de kjenner oss som personer. Hvis de har valgt å ta en avgjørelse, så har det vært en god grunn. Fra oss deltagere blir det ord mot ord, det er til syvende og sist TV3 som har sett hva som har foregått og valgt å ta med på TV eller ikke, sier han.

Wais på sin side påstår at hun tidligere har blitt hengt ut av 26-åringen, men at produksjonen den gang ikke tok grep

- Jeg føler meg urettferdig behandlet, sier hun.

Heller ikke Thea Gudmundsen skal være til stede under første del av finalen, for å vise støtte overfor venninna.

Sjekket inn

Wais sjekket inn på realityhotellet i Mexico i begynnelsen av april. Jenta fra Oslo og Moss hadde blitt påmeldt en rekke ganger tidligere, men aldri turt å møte opp på intervju før castingprosessen til årets sesong.

Dét resulterte i deltakelse for den munnrappe 24-åringen, som allerede i sin første uke klarte å skape drama på hotellet.

Før hun sjekket inn beskrev hun seg også som en som ville spille spillet.

Wais' bestevenninne er Melina Johnsen fra fjorårets «Ex on the Beach», som selv ble kjent for å være rappkjefta og glad i drama. Likevel var det ikke bare personligheten hennes mange la merke til de første dagene på skjermen.

Naturlig

Til Dagbladet fortalte Wais at hun fikk flere hyggelige meldinger i sosiale medier, fordi flere har bemerket seg at hun er en av de mest naturlige deltakerne inne på hotellet.

24-åringen har aldri lagt seg under kniven eller fått injisert noe i huden, i kontrast til samtlige av de kvinnelige deltakerne i årets sesong.

HØYDEPUNKTER: Årets sesong av «Paradise Hotel» er straks over, så Rød Løpers programledere har valgt ut sine høydepunkter fra sesongen. Video: Rød Løper Vis mer

- Mange har kommentert at det er fint at det ikke er noe plast i meg, og flere har sendt meg meldinger om at de elsker meg for det. Jeg har alltid vært sånn, og har ikke behov for noe falskt i meg, sa hun, og la til:

- Jeg har aldri likt silikon eller fillers. Altså, hvis du vil gjøre det, så vær så god, men jeg kommer aldri til å gjøre noe. Det var en jente som spurte om jeg ikke ville ta litt Botox i panna på sinnarynken, og sa sa jeg «nei, jeg driter i om jeg har rynker der og der». Jeg driter virkelig i det. Det eneste jeg bruker som er falskt er vipper og negler, men det er bare på fest, forklarte hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer